Kasteel de Wittenburg & Restaurant Sophie

Een historische ervaring van hoogstaand niveau

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Kasteel de Wittenburg & Restaurant Sophie
Landgoed de Wittenburg 1
2244BV Wassenaar
nederland

Bij Kasteel de Wittenburg in Wassenaar krijg je de unieke kans om vorstelijk te genieten in een fantastisch kasteel! Waan jezelf in de historie tijdens een overnachting in een ruime, comfortabele kasteelkamer met een uitzicht op de prachtige kasteeltuin. Geniet in de avond van een exclusief 3-gangenmenu in restaurant Sophie. 

In Restaurant Sophie worden uitsluitend culinaire hoogstandjes bereid door Chef-Kok Roy van Geel en de keukenbrigade. Verse ingrediënten en verrasende smaken leggen hier de basis van een fantastisch diner. Geniet de volgende ochtend van een heerlijk continentaal ontbijt in Restaurant Sophie of in de kamer. Ook ontbreken de bossen niet en is er voldoende natuur om van te genieten

Kasteel de Wittenburg beschikt over tien exclusieve hotelkamers. Alle kamers zijn uiterst stijvol ingericht en voorzien van alle comfort. Denk hierbij aan gratis WiFi, een flat screen televisie en airconditioning. 

Het kasteel dateert uit het jaar 1899. Orginele architectonische elementen zijn tot op hedendag terug te vinden in het kasteel. Grote ramen en open haarden, elegant ingerecht met parketvloeren. Het gebouw is gebouwd door Jonkheer Helenus Marius Speelmann.

 

 

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.