Jakarta Amsterdam

Lopen naar de tropen

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Jakarta Amsterdam
Javakade 766
1019SH Amsterdam
Nederland

Aangezien reizen naar het buitenland wordt afgeraden, hebben wij nu de perfecte mini-vakantie voor je gewoon in Amsterdam. Laat jezelf compleet in de watten leggen tijdens deze staycation.

Je checkt in onder het genot van een glaasje bubbels of lokale appelsap en vertrekt op safari via de jungle naar je luxueuze kamer. Het houten gebouw is niet alleen een lust voor het oog, de geur van bamboe werkt ook nog eens rustgevend. Perfect moment om je telefoon op flight mode te zetten en de hectiek van het dagelijkse leven buiten te sluiten.

In het huiskamerrestaurant Café Jakarta genieten jullie van een heerlijke Tafel Jakarta – Café Jakarta's versie van de klassieke rijsttafel – of als je liever je eigen privérestaurant wilt komen ze het naar je kamer brengen. De chef neemt je mee op een ontdekkingsreis waarin Het Oosten en Het Westen op explosieve manier samenkomen. Waan jezelf door een proeverij van Indonesische gerechten: Selamat makan!

Overnacht in dit unieke en energieneutrale 4-sterrenhotel in Amsterdam waar twee werelden samen komen. Waar vroeger de lijndienst vertrok naar Jakarta, ligt nu een groene oase in het centrum van Amsterdam. Hotel Jakarta Amsterdam biedt 200 luxe kamers met Indonesische invloeden. De meeste kamers hebben een balkon, met een panoramisch uitzicht over het IJ én de stad. De volgende dag geniet je van een uitgebreid ontbijt en tijdens je verblijf kun je jezelf in de watten laten leggen in de sauna (zit in de prijs inbegrepen).

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.