The Unbound

Unieke ervaring in de groene tuinen van Amsterdam

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
The Unbound
Tom Schreursweg 40
1067 MC Amsterdam
nederland

Een staycation zoals je nog nooit meegemaakt hebt. Bij The Unbound, gelegen in de groene tuinen van Amsterdam geniet je van een bijzondere ervaring. Een boutique hotel met ruim ontworpen cabins en suites, een gemeenschappelijke tuin, The Unbound Restaurant, The Lobby (bar), The Daily (shop), buitensauna én The Spa (open vanaf medio december). Dit is de plek in Amsterdam waar het stadsleven, oogverblindende natuur en architectuur elkaar treffen. Wil je even helemaal tot rust komen of wil je juist een actieve staycation tegemoet gaan? Alles is hier mogelijk!

Tijdens dit arrangement geniet je van een overheerlijk diner bij The Unbound Restaurant en overnacht je daarna in The Hideout Cabin. De ruime hideout cabins, gelegen aan het water verscholen midden in The Field, bieden een aparte slaapkamer, grote woonkamer en een uniek interieur. Dit is de ideale plek om tot laat in de avond te genieten. Schuif de deuren open naar het privé deck en maak gebruik van de outdoor pizza oven. 

Elke Hideout Cabin is voorzien van een pantry met een Quooker en afwasmachine, badkamer met regendouche, duurzame kamerjassen, The Unbound treasure box én veel andere luxe extraatjes.

Bij The Unbound Restaurant geniet je van lokale producten en seizoensgerechten. Een culinair 3-gangendiner vol met hoogstandjes én een prachtig uitzicht op de tuin en biologische moestuin, recht in het hart van The Unbound.Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.