Postillion Hotel Deventer

Ontdek wat Deventer te bieden heeft

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Postillion Hotel Deventer
Deventerweg 121
7418 DA Deventer
nederland

Staat Deventer al op jouw citytrip bucketlist? Er is eigenlijk geen enkel excuus om geen bezoek te brengen aan deze hippe Hanzestad. Want Deventer is niet zomaar een bestemming, het is een middeleeuwse Hanzestad met mooie kleine straatjes en bijzondere winkels. Oud en nieuw worden op een hele mooie manier gecombineerd in deze stad. En dat zorgt voor een heel bijzondere sfeer.

Het ene moment vergaap je je aan de prachtige gevels en shop je bij bijzondere speciaalzaken, het andere moment slenter je door het prachtige industriële Havenkwartier waar het barst van de kunstzinnige initiatieven. Steek ook de IJssel eens over met het pontje. Aan de overkant vind je het romantische Worpplantsoen, een natuurspeeltuin en een stadsstrand.

Slapen doe je natuurlijk ook zo dicht mogelijk bij de IJssel. Bij Postillion hotel Deventer. Hier parkeer je gratis voor de deur en verken je de stad op een geleende huurfietsen. Er is ook een uitstekende busverbinding. Die brengt je binnen 10 minuten naar de prachtige binnenstad.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.