Postillion Hotel Dordrecht

Heerlijk tot rust komen in Dordrecht

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Postillion Hotel Dordrecht
Rijksstraatweg 30
3316 EH Dordrecht
nederland

Kun je maar niet kiezen tussen een uitstapje in de natuur en een citytrip? Dan hebben we goed nieuws voor je. Als je een overnachting boekt bij Postillion hotel Dordrecht kun je genieten van de Biesbosch én van de prachtige binnenstad. Zeg maar dag tegen de keuzestress.

Na een lange fietstocht is een lekker bed natuurlijk wel zo fijn. In de heerlijke kamers kom je helemaal tot rust. Er staat een heerlijke boxspring voor je klaar en onder de regendouche kom je helemaal bij. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in het restaurant. En kom je ook nog even een afzakkertje nemen aan de gezellige bar?

De chef en zijn keukenbrigade staan klaar om je te voorzien van een culinair 3-gangenmenu welke met passie en kennis  is samengesteld. De meest HEERLIJKe gerechten met een eigen twist. Ontsnap even uit de drukte en laat je culinair verwennen door het team van Postillion.

Het historische Dordrecht, de oudste stad van Nederland, staat vol met talloze monumenten en musea. Het rijke verleden van Dordrecht is nog altijd zichtbaar wanneer je langs de oude binnenstad havens loopt. Niet te missen zijn de Grote Kerk, de schilderijencollectie van het Dordrechts Museum, het prachtige interieur van de oude burgemeesterswoning 'Huis van Gijn' en het dertiende-eeuwse augustijnenklooster 'Het Hof'. Ook kun je genieten van een prachtig uitzicht op de kruising van rivieren vanaf het Groothoofd. Kortom, tijdens een bezoekje aan Dordrecht kom je tijd te kort om van alles te genieten!

Tot snel in Dordrecht!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.