Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Feestelijke kerstdagen beleef je bij Postillion Amersfoort

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
Strandboulevard 3
3882 RN Putten
nederland

Ben je tijdens kerst toe aan een uitje? Kijk dan niet verder, dit is je kans!

Met het fantastische uitzicht is het moeilijk om je los te weken van de locatie, maar toch is het de moeite om de prachtige omgeving te verkennen. Het mooie Putterbos is bijvoorbeeld vlakbij, grote kans dat je een hert of misschien wel een zwijn spot. En wat denk je van het sprookjesachtige landgoed Schovenhorst? Ook dat ligt vlakbij Postillion hotel Amersfoort Veluwemeer.  Is voor jouw ideale bestemming water en bos een vereiste? Dan zit je hier goed! Het hotel is onlangs helemaal vernieuwd. Alles is fris, modern en stijlvol opgeknapt. De kamers zijn ontzettend sfeervol met een mooie combinatie van lichtblauw en grijs: tinten die helemaal bij de waterrijke omgeving passen.

 

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.