Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Geniet van een jaarwisseling in stijl

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
Strandboulevard 3
3882 RN Putten
nederland

Wil jij 2021 inluiden op een prachtige locatie? Kijk dan niet verder! Tijdens dit arrangement krijg je de kans om te genieten van een jaarwisseling in stijl. Na een prachtige dag in de mooie natuur laat jij je culinair verwennen door de keukenbrigade van het Postillion. een HEERLIJK 4-gangenmenu om alvast in de feeststemming te komen. Wissel leuke verhalen uit en laat je verrassen door de culinaire gerechten die speciaal voor jou bereidt zijn. 

Na het diner, tegen de klok van 00:00, krijg je uiteraard nog een glaasje bubbels om 2021 proostend in te luiden met vrienden en familie. In de tussentijd zijn er voldoende hapjes aanwezig. De ochtend van 1 januari staat er een luxeus New Years ontbijt klaar met voor ieder wat wils. Dit klinkt toch fantastisch?

Met het fantastische uitzicht is het moeilijk om je los te weken van de locatie, maar toch is het de moeite om de prachtige omgeving te verkennen. Het mooie Putterbos is bijvoorbeeld vlakbij, grote kans dat je een hert of misschien wel een zwijn spot. En wat denk je van het sprookjesachtige landgoed Schovenhorst? Ook dat ligt vlakbij Postillion hotel Amersfoort Veluwemeer. Is voor jouw ideale bestemming water en bos een vereiste? Dan zit je hier goed. Het hotel is onlangs helemaal vernieuwd. Alles is fris, modern en stijlvol opgeknapt. De kamers zijn ontzettend sfeervol met een mooie combinatie van lichtblauw en grijs: tinten die helemaal bij de waterrijke omgeving passen.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.