Court Hotel

Erik van Loo** & Peter Gast* koken bij Court Hotel

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Court Hotel
Court Hotel 14
3512 NM Utrecht
nederland

Op 26, 27 en 29 november vindt er wel een héél bijzondere gebeurtenis plaats! Michelinsterren chefs Erik van Loo van restaurant Parkheuvel** en Peter Gast van restaurant Graphite* zullen je voorzien van een gastronomisch, hoogstaand 6-gangenmenu in samenwerking met het Court Hotel in hartje Utrecht!

Dit HEERLIJKe sterrenarrangement is natuurlijk niet compleet zonder comfortabele overnachting mét ontbijt. Uiteraard kan ook een overheerlijk glas champagne niet ontbreken! 

Wat omvat het arrangement precies
-Een 6-gangendiner samengesteld door twee Michelin Chefs, Erik van Loo** en Peter Gast*
-Een overnachting mét ontbijt in Court Hotel
-Een overheerlijk glaasje champagne

Restaurant(s) informatie
Het Parkheuvel** van Erik van Loo is een Rotterdams Michelinrestaurant dat al in 1990(!) haar eerste ster verdiende. Peter Gast ontving op zijn 25e levensjaar zijn eerste Michelinster bij zijn restaurant ‘t Schulten Hues.  In Januari 2020, slechts één jaar na opening van zijn nieuwe restaurant Graphite* in Amsterdam ontving Peter Gast opnieuw een Michelinster.

Hotel informatie
The Court Hotel is een hip boutique hotel gelegen in de monumentale oude rechtbank van utrecht. Het hotel beschikt over een rijke historie dat met zorg is gerenoveerd en van alle moderne gemakken is voorzien. De bijzondere kamers zijn met gevoel voor eigentijds design ingericht, maar met behoud van mooie oude stijlelementen. Het hotel vind je letterlijk in de schaduw van de befaamde dom in Utrecht. Inchecken is mogelijk vanaf 15:00, uitchecken kan tot 11:00. Maak jouw mini vakantie compleet met een dagje Utrecht en geniet optimaal na van deze bijzondere ervaring! Reserveer snel, want er is minimale beschikbaarheid.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.