Amrath Hotel & Thermen Born-Sittard

Complete ontspanning gegarandeerd

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Amrath Hotel & Thermen Born-Sittard
Langereweg 21
6121 SB Born
nederland

Wil je er even lekker tussen uit? Kom tot rust met dit complete verblijf! Geniet van een overnachting inclusief 3-gangendiner, ontbijt en toegang tot de Thermen bij Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard. Dit 4-sterren hotel is een wellnesshotel en ligt dichtbij de steden Maastricht en Sittard!

Het moderne Wellnesscomplex biedt verschillende sauna's en baden. De sauna's van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard geven je de mogelijkheden om heerlijk te ontspannen. Probeer de Finse Löyly sauna met natuurstenen en ervaar de zuiverende werking van de zoutkristelsauna. Prikkel je lichaam en geest in de bio kruidensauna met lichttherapie en beleef het positieve effect van de infrarood sauna. trek rustig baantjes in het verwarmde zwembad of laat je spieren ontspannen in de whirlpool. Maak na je saunabezoek gebruik van het koude dompelbad. Het kruiden- en stoombad bezorgen je een bijzondere ervaring. Ook ben je van harte welkom om te genieten van heerlijke behandelingen, zoals massages, hammam en lichaamsbehandelingen

Nadat je helemaal tot rust bent gekomen, schuif je in aan in het vernieuwde restaurant van Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard. Hier staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Bij het samenstellen van de kaart kiezen zij naast kwaliteit, smaak en presentatie ook voor duurzame producten. Zij zetten duurzame stappen, waardoor jij als gast gemakkelijker een verantwoorde keuze kunt maken. Om duurzaamheid te borgen werken de leveranciers met betrouwbare keurmerken. Ook zijn zij van mening dat de keuze voor eerlijke, biologische en streekproducten de totaalbeleving van een gerecht complementeren.

Overnacht vervolgens in een comfortabele kamer voorzien zijn van alle gemakken. De modern ingerichte kamers bieden je comfort tijdens jouw verblijf. Word vervolgens uitgerust wakker met een uitgebreidt  ‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt in het restaurant. Hier geniet je van een uitgebreide selectie aan broodjes, vers fruit en diverse sappen. De perfecte start van je dag.

Wil je nog even in Zuid-Limburg blijven hangen? Dat is zeker aan te raden, er valt namelijk veel te beleven in Zuid-Limburg! Wat dacht je van het prachtige heuvelachtige landschap, de Bourgondische gastvrijheid en niet te vergeten de internationale topattracties. Ontdek de vele historische en hedendaagse bezienswaardigheden of trek er op uit in adembenemende natuur. Kortom: er is genoeg te zien én te doen; of je nu kiest voor natuur, cultuur of genieten, Zuid Limburg heeft voor ieder wat wils!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.