Tulip Inn Heerlen en Restaurant Graffiti

Een minivakantie met muziek in Heerlen bij Tulipp Inn x Graffiti

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Tulip Inn Heerlen en Restaurant Graffiti
Wilhelminaplein 17
6411 KW Heerlen
nederland

Het Art Deco Hotel Tulip Inn Heerlen City ligt in de gezellige binnenstad van Heerlen, in Limburg.  Heerlen beschikt over een rijke historie en staat bekend om de nationale en internationale street-art kunstenaars die hun werken achterlaten op gebouwen en in de openbare ruimtes. soms metershoog en soms zo klein dat je er bijna ongemerkt aan voorbij loopt. Breng een bezoekje aan het best bewaarde romeinse gebouw in Nederland in het Thermenmuseum. Het Nederlandse Mijnmuseum dat zich in een origineel mijnschacht gebouw bevindt of Kasteel Hoensbroek, één van de grootste waterkastelen van het land.

Het Tulip Inn beschikt over 65 prachtige hotelkamers allen met evenveel comfort. Geniet daarnaast van een 3-gangenmenu vol verrassingen van restaurant Graffiti onder het genot van live muziek! De dag erna staat er een HEERLIJK ontbijtje voor je klaar.

Graffiti staat voor goed en heerlijk eten, vers en eerlijk bereid. Dit alles voor een vriendelijke prijs. Bij Graffiti houden ze van graffiti: toegankelijke, verrassende kunst, voor iedereen beschikbaar. Lokale en internationale graffiti artiesten kleden het restaurant aan met hun kunst. Volgens het restaurant creëert dit een geweldige sfeer om van vlees- en visgerechten te genieten!

Het restaurant van Servais Tielman opende mei 2019 haar deuren, op de plek waar voorheen zijn restaurant Cucina del Mondo zat. Dat dit nieuwe concept culinair hoogwaardig is, dat is één ding dat zeker is. Het restaurant heeft namelijk een notering in zowel de Lekker500 als in de Gault&Millau met 13 punten.

 

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.