Inntel Hotels Art Eindhoven

Optimaal genieten

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Inntel Hotels Art Eindhoven
Lichttoren 22
5611BJ Eindhoven
Nederland

Inntel Hotels Art Eindhoven is een 4-sterren art hotel, gelegen in het artistieke centrum van Eindhoven. Een groot deel van de unieke kamers en suites ligt in de, in 1909 gebouwde, monumentale Philips fabriek de Lichttoren, waar vroeger de eerste lampen werden gemaakt en getest. Inmiddels is de voormalige fabriek omgetoverd tot een artistiek en modern hotel met een industrieel karakter, waar geen enkele kamer hetzelfde is! Kunst, historie en design ontmoeten elkaar in dit hotel.

Inntel Hotels Art Eindhoven is uniek gelegen in het bruisende centrum van Eindhoven, op loopafstand van: het centrum, de winkels, de art galeries en de musea. Ook het Station Eindhoven, Philips Stadion (PSV) en Design District Strijp-S zijn om de hoek. Genoeg te ontdekken in de levendige stad Eindhoven! Het hotel heeft respect voor mens en milieu en draagt graag bij aan de zorg voor een gezonde planeet en mooie samenleving. Met het programma Surprisingly Sustainable werkt de hotelgroep naar een duurzame toekomst.

Behalve de luxe kamers, beschikt het hotel ook over een Spa Lux. De Spa staat garant voor totale ontspanning d.m.v. een Finse sauna, een Turks stoombad, hamam mekka, horizontale regendouche en een relaxgedeelte kom jij helemaal tot rust. Spa Lux is gratis toegankelijk voor alle hotelgasten. Na een heerlijk ontspannen tijd in de Spa is het tijd voor een heerlijk 3-gangenmenu. In Brasserie Lumen kun je uitgebreid culinair genieten van gevarieerde gerechten. Vanuit de open keuken worden smaakvolle, no-nonsense en seizoensgebonden gerechten geserveerd. 

Overnacht vervolgens in de Loft Kamer. Deze kamer biedt een unieke beleving, gelegen in het monumentale pand de Lichttoren. Laat je verrassen door de extreem hoge plafonds en zichtbare betonstructuur van de oude fabriek, de Italiaanse design badkamers met bad en/of douche en een King size bed. Geniet de volgende dag geheel in stijl van het uitgebreide ontbijtbuffet met bubbels, inclusief vers geperste jus d’orange, warme broodjes en diverse soorten beleg.

Reviews
"Inntel Hotels Art Eindhoven" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Lichttoren 22, Eindhoven
4.05 out of 5 stars - 2 votes Zeer goed
8.5
Eten
8
Service
8
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 9

  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  13 juni 2012
 • 7.25

  Hans

  Prima gegeten. Hoeveelheid was goed, hoewel een bijgerecht (bv. aardappelen bij het hoofdgerecht) niet had misstaan. Kwaliteit was prima. Enige minpuntje was dat het brood nogal hard was.

   

  Het restaurant was verder nogal leeg. Ca. 4 tafels bezet. Wellicht zijn ze nog in de opstartfase, maar het kwam de sfeer niet ten goede.

  8
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK10Daagse
  28 mei 2012