't Raedthuys*

Thuis de heerlijkste gerechten

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
't Raedthuys
Rijksweg 51
6921AC Duiven
Nederland

Hoe werkt het?

1) Selecteer een datum waarop je de bestelling wil afhalen
2) Kies de gewenste tijd: afhalen kan van 15:00 tot 18:00 uur
3) Selecteer het aantal personen voor het gewenste menu
4) Rond de bestelling af
5) De betaling vindt plaats in het restaurant 

Let op: je dient zelf nog de puntjes op de 'i' te zetten.


Het menu:
inclusief brood en huysgemaakte boter en rilette

1e gerecht
Dungesneden & Huys gerookte hertenbout  | herfst truffel cress | rucola

2e gerecht
Vis van de dagvangst | Zuidvenne gerookte paling | Zolderspek uit Dalfsen | wortelstructuren

3e gerecht
Rouleau Fazant | zuurkool| zuurkoolspek | aardappelmousseline | eigen fazantensaus

4e gerecht
Melkchocolade | sinaasappel | biscuit | amandel | Gesuikerde sinaasappelschil | crumble


Restaurant informatie

Gelegen op een prachtige locatie in het hart van Duiven vind je het culinaire restaurant ‘t Raedthuys. Dit gezellige restaurant met uitgebreid terras biedt de perfecte locatie voor een HEERLIJK(e) lunch of diner. Je proeft hier niet alleen een tiental ambachtelijke gerechten, maar je wordt door gastvrouw en sommelier Karina van der Kolk, samen met het team, volledig in de watten gelegd.

Tijdens de proeverij zorgt chef-kok Hans den Engelsen er samen met zijn brigade voor dat je verrast wordt door creatieve gerechtjes. De proeverij wordt samengesteld met dagverse producten uit eigen streek, zoals buffelyoghurt uit Zevenaar. Je kunt er bij ‘t Raedthuys vanuit gaan dat je geniet van duurzame en (h)eerlijke creaties.

De creativiteit en sublieme kookkunsten van chef Hans den Engelsen zijn niet onopgemerkt gebleven. ‘t Raedthuys is namelijk bekroond met een Michelinster, staat in de Lekker gids top 100, en heeft ook nog eens 14 Gault&Millaut punten in bezit! Een ware prestatie. 

Reviews
"'t Raedthuys" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Rijksweg 51, Duiven
4.4 out of 5 stars - 431 votes Zeer goed
8.9
Eten
8.9
Service
8.6
Sfeer
8.9
Gastvrijheid
 • 8

  Yvonne

  Mooie gerechten, ware kunstwerkjes, heerlijk van smaak. Perfecte wijnen bij de gerechten. Afzonderlijke smaken soms moeilijk te herkennen. Uitleg over gerecht soms te snel zodat je het niet meer weet.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  10 oktober 2020
 • 8.75

  Lekker 2011

  Het Raedthuys is op alle punten Coronaproof en dit verwacht je wel op dit niveau maar wordt hier ook echt goed uitgevoerd chapeau. Wij kunnen u dan ook het Raedthiys aanbevelen om in deze toch wat instabiele periode te bezoeken. Wij hebben een 10 gangen proeverij over onze tong en onze mond laten pareren en hebben hierdoor de vele kwaliteiten van de keuken mogen ervaren . wat voor ons betekent dat wij ons lijstje met omrijden de moeite waard weer met een mooi pleisterplaats hebben aangevuld
  8
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  10 oktober 2020
 • 8.75

  Noël Garnier

  We hadden gekozen voor het 10 gangen proef menu. Op een enkele gang na waren het echt wel volledige gerechtjes. Goede smaken, mooi opgemaakt. Bijpassend wijnarrangement paste prima bij de gerechtjes. Bediening was keurig en gaf goede uitleg over de wijnen en het eten. De roze champagne die je als apperatief kon kiezen is een aanrader. We vonden het een ster waardige belevenis.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  10 oktober 2020
 • 5

  Criticaster

  Ontvangst was vrij kil en zakelijk. Weinig gastvrijheid te bemerken. Tien gangen proeverij besteld. Gerechten kwamen in een enorm tempo door en de door sommigen als "plaatjes" aangemerkte gerechten, heb ik niet gezien. Slechts twee van de 10 gerechten waren goed (maar niet bijzonder): de bisque en de tarbot. De rest of te zout of wat smakelood. Gerechten waren ook erg minuscuul. Ik ben geen grote eter, maar ging niet weg met een voldaan gevoel. Ik had de indruk dat men het niet apprecieerde dat we geen wijnarrangement bestelden. Deel van het bedienend personeel deed zijn best, maar daar bleef het bij. Wat mij betreft zeker geen Michelin ster waard.
  6
  Eten
  6
  Service
  4
  Sfeer
  4
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  4 oktober 2020
 • 8.5

  Robert Veldman

  Heerlijk gegeten, bijpassende wijnen bij de gerechten zijn van harte aan te raden!
  9
  Eten
  10
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  2 oktober 2020
 • 8.75

  Karin Kwakman

  Een heerlijke avond gehad bij 't Raedthuys met verrassende gerechten (10-gangen proeverij), allen prachtig opgemaakt. Zeer vriendelijk te woord gestaan door de gastvrouwen/heer: er werd echt de tijd genomen om de gerechten/wijnen toe te lichten en we verlieten het restaurant na een dikke 3,5 uur. Echt een avondje uit!
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  29 september 2020
 • 10

  Nico Bouwman

  Eten: 10-gangen proeverij. Met zorg opgemaakt, is elke volgende gang weer een beleving. Service: vriendelijk, vlot, betrokken Sfeer: rustig, Coronaproof Gastvrijheid: je voelt je meteen thuis.
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  22 september 2020
 • 6

  G. Lesman

  Viel ons nogal tegen. Bediening is jong maar tegelijk erg stijf. Beetje koude kak gevoel hadden we. Overdreven netjes doen hoeft niet ook al heb je een ster. Een beetje meer warmte uitstralen mag best. We probeerden nog wat grapjes te maken, maar de klik was er niet. De gerechten hadden niet meteen een wow effect. Wel lekker hoor, maar de presentatie zat 'm niet zozeer in de schilderachtige opmaak van de gerechten, maar meer in de zaken er omheen. Het is nogal overdreven als je 2 piepkleine amuses amuses presenteert op 2 courgettes die in een houten bak liggen, of 2 brandnetelkoekjes op een grote bos gedroogde brandnetel. We vonden het lachwekkend. Te overdreven. Zodra je zit komen ze langs met de champagne-kar. Of je zin hebt aan een glaasje bubbels. Heel slim want er zijn altijd mensen die dan geen nee durven zeggen. Kassa. Drank in de horeca is altijd prijzig en als je bij een Michelinrestaurant eet, dan weet je dat je de hoofdprijs betaalt, maar 2 flesjes doodnormaal bier voor 9 euro is dat niet. Of water...ook zoiets waar de horeca goed raad mee weet. Gelukkig kon ik kraanwater vragen. Een glaasje, geen karaf op tafel. Hebben we lekker gegeten? Jawel, maar niet speciaal. Alleen het toetje zag er spectacu uit en smaakte ook zo. We zijn al in menig Michelrestaurant geweest, maar deze was tot nu toe het minst. Jammer.
  7
  Eten
  5
  Service
  6
  Sfeer
  6
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  21 september 2020
 • 8.25

  Ursula

  Genoten van een heerlijke 5-gangen lunch met hele fijne wijnen. Vriendelijke service en mooie gerechten met verrassende smaak- en presentatiesensaties...... Prijs-kwaliteit verhouding goed, we hebben een hele middag genoten van de goede smaken en sfeer.
  9
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Star edition
  18 september 2020
 • 7.25

  Henny de Rijke

  Gebruik gemaakt van 10 gangen proeverij. Ontvangst was wat koeltjes. Het leek de jonge ober niet te bevallen dat we de aangeboden champagne afsloegen en wijn en bier bestelden. De wijn werd nogal lomp ingeschonken en telkens werd er met de wijn gemorst op het tafelkleed. Dit zonder een reactie van de beste man. Het eten was prima. Esthetisch verantwoord (zeker het toetje) en over het algemeen smaakvol. Het water dat werd aangeboden kwam uit gekoelde flessen die oi gevuld waren met kraanwater. Het maakte namelijk niet uit van welke fles er op welke tafel uitgeschonken werd. Wij kregen een rekening voor 3 flessen a € 4,50 per fles. We werden niet door een persoon bediend maar afwisselend door drie. Zij informeerde ons enigszins plichtmatig wat er werd opgediend. De porties waren klein maar dat past wel bij het concept. We hadden wel een keer een gerecht verwacht waarvan de portie wat groter zou zijn. De rekening nog eens bekijkend thuis bleek dat er 1 glas wijn te veel in rekening was gebracht. Dat en het gegeven dat onze fooi zonder een bedankje in ontvangst werd genomen, gaf ons al met al toch een gemengd gevoel. Conclusie: prima gegeten maar de benoemde minpunten zijn voor ons aanleiding de volgende keer naar een sterrenrestaurant te gaan waar onze overall ervaringen beter zijn.
  8
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  14 september 2020
 • 8.75

  San

  Wij hebben hier via een actie gegeten. Ik heb bij andere restaurants wel gemerkt dat er bij acties echt werd bezuinigd op zo'n menu of dat de kantjes er af werden gelopen qua kwaliteit. Bij 't Readhuys was dit echter niet het geval. Zeer lekkere, exclusieve creatieve gerechten. Waanzinnig goed, complimenten aan de chef. Wij komen hier ook zonder actie zeker terug.
  10
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  11 september 2020
 • 9

  Anita

  Alles klopte! Het eten was heerlijk en werd heel mooi gepresenteerd.De bediening was vriendelijk en de gangen werden in een goed tempo geserveerd. Mooi om te zien hoe de bediening op elkaar is ingespeeld. Het was voor ons en onze 3 pubers echt een feestje.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  4 september 2020
 • 7.75

  Piet en Hilda

  De chef verdiend zeker een 2e ster, ieder gerecht was met aandacht en kennis/smaak samengesteld. Tevens waren van dit 10 gangen (proef) diner de passende wijnen ook een goede combinatie.
  9
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  4 september 2020
 • 8.25

  Sjieuwke Pitstra

  Het eten was super, engeltjes op je tong! Bediening was prima!
  9
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  31 augustus 2020
 • 10

  Diana Dekker

  Voor het eerst daar gegeten. 10-gangen menu. Wat een smaakbeleving. Met een wijn arrangement erbij. Echt een avondje uit
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  24 augustus 2020
 • 8.75

  Michiel van der Kleij

  Heerlijk was de 10-gangen proeverij! Mooie borden, zeer goed op smaak. Ook de niet-alcoholische cocktails zijn zeer aan te bevelen! Kleine tip: er klonk muziek op het buitenterras, maar het was een playlist van 2 uur, dus je hoort dezelfde muziek 2 keer.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  7 augustus 2020
 • 8.25

  Sabine

  Mooi restaurant, gegeten zoals je mag verwachten in een michelin restaurant. Ontvangst was wat formeel. Maar rappe bediening met kennis van zaken. Buren kregen zelfs een lift van de eigenaar, omdat een taxi lang op zich liet duren....wat een service !
  9
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  5 augustus 2020
 • 8.5

  Esmee Peters

  Prima gegeten, sommige gerechten van het 10-gangen menu iets te complex naar mijn smaak, maar alles met zeer veel aandacht bereid en geserveerd. Gastvrouw miste wat enthousiasme, maar dit werd ruimschoots goedgemaakt door de rest van de medewerkers. Ik vond het een enorme domper dat er betaald moest worden voor het tafelwater, zeker omdat dit erg vlot werd bijgeschonken en wij dit verkeerd geïnterpreteerd hebben voor gastvrijheid.
  8
  Eten
  8
  Service
  10
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  2 augustus 2020
 • 9

  Martijn

  Fijne plek om te zitten en ongestoord gezellig te genieten van alle lekkere, gerechten met een goede snaakbalans en aandacht op de juiste momenten.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  31 juli 2020
 • 9.5

  Paul Aerts

  Heerlijke proeverij met mooie smaakcombinaties. Begonnen met een lekkere non-alcoholische cocktail in de tuin waar je erg fijn zit. De gerechten bestonden uit onder andere schol+paling, tarbot, kreeftensoep, kwartel maar ook prachtige vegetarische gerechtjes en twee overheerlijke desserts. Pure verwennerij op de zondagmiddag.
  10
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  27 juli 2020
 • 8.75

  Peter Kurstjens

  Het 10-gangen menu gaf een goede indruk van wat de chef kan. En dat was bijzonder veel. Er was maar 1 gang die - hoewel lekker - minder indruk maakte. Het wijnarrangement paste erg goed bij de gerechten en kende enkele onbekendere maar uitstekende wijnen. Een goede toelichting bij zowel het eten als de drank. Gezellige opstelling van de tafels in een omsloten tuin. We hebben een fijne middag gehad.
  9
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  23 juli 2020
 • 9.5

  Kirsten Devos

  Fantastische gerechten van gastronomisch proeverij. Innovatief en bijzonder smaakvol. Vlotte bediening en toegankelijk. Relaxte sfeer op prachtig terras buiten gezeten. Binnen ziet t er ook heel mooi uit en lokt naar een volgende keer. We komen hier zeker terug om met name de specialiteit met bloedworst te beproeven.
  10
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  23 juli 2020
 • 8

  Frederik

  Heel mooi gemaakt en lekker eten, zeer goede wijnen. Echt een feest om hier te eten. Ondanks het hoge culinaire niveau gelukkig ook kunnen lachen met de bediening, met een speciale vermelding voor het theekarcabaret!
  9
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  19 juli 2020
 • 9.75

  Hein Buying

  Als altijd top. Perfecte smaken, alles is met veel zorg bereid. Bediening uiterst vriendelijk en vooral met verstand van zaken. Persoonlijke aandacht. Wijnkeuze uitstekend.
  10
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  17 juli 2020
 • 7.5

  J de R

  Heerlijk gegeten alleen jammer dat er nauwelijks vlees geserveerd werd. Het zogenoemde ‘hoofdgerecht’ was erg summier.
  9
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via Primera
  11 juli 2020