Park Centraal Den Haag x Pastis

Een ontspannen ervaring in hartje Den Haag

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Park Centraal Den Haag x Pastis
Molenstraat 53
2513 BJ Den Haag
nederland

Genieten in stijl doe je bij het Park Centraal Den Haag. Het ‘nieuwe’ Park Centraal combineert prachtige gerenoveerde kamers met het 160 jaar oude erfgoed dat overal bewaard is gebleven. Vanaf €145 voor twee gasten boekt u een kamer in ons prachtige Park Centraal Den Haag en geniet u van een take-away diner en een take-away ontbijt in uw kamer. Het driegangendiner wordt geserveerd door de lokale favoriet Pastis, een traditioneel Franse bistro met alle klassiekers. Geniet 's ochtends van onze ontbijtklassiekers in uw kamer.

In elke unieke ruimte komen deze twee aspecten dan ook samen. Details als diepe kleuren, rijke texturen en speciaal geselecteerde kunst zijn slechts een aantal voorbeelden van het unieke en elegante design van het Park Centraal. De perfecte overnachting beleef je hier in een comfortabele, luxe kamer voorzien van een voortreffelijk bed, aparte badkamer en klein bureau met werkruimte.

Het culinaire 3-gangenmenu wordt geserveerd door de lokale favoriet Pastis, een traditioneel Franse bistro met alle klassiekers. De chef en zijn brigade staan klaar om jou culinair te verwennen! En na een ontspannen overnachting geniet je ‘s ochtends van een fantastisch à-la-carte menu met alle ontbijt klassiekers! Daarna heb je natuurlijk nog de gehele dag om Den Haag en alles wat zij te bieden heeft te ontdekken.

Reviews
"Park Centraal Den Haag x Pastis" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Molenstraat 53, Den Haag
3.5 out of 5 stars - 1 votes Goed
8
Eten
6
Service
7
Sfeer
7
Gastvrijheid
 • 7

  Robert

  Eten van Pastis is heerlijk, alleen werd opgediend in de ontbijtzaal van het hotel met wijn van de hotelbar. We waren de eersten van het arrangement dus nog geen bijpassende wijnen oid en ook de bediening had het moeilijk.
  8
  Eten
  6
  Service
  7
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  4 december 2020