Dineren op sterniveau, wie wil dat niet? En niet zomaar een menu, maar liefst een 9-gangen amuse diner. Bij Kaatje bij de Sluis gaan gastronomie en gezelligheid hand in hand. Of je nu romantisch met z'n tweeën of met een paar vrienden komt, er staat je hoe dan ook een onvergetelijke avond te wachten.
Kaatjes Résidence is prominent aanwezig in het hart van het pittoreske havenstadje Blokzijl. Het charmante pand waarin het luxe hotel gevestigd is, stamt uit 1860 en ademt grandeur. Kaatje bij de Sluis is al 45 jaar een culinaire ervaring, waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen. Laat je verleiden door de bijzondere gerechten en mooie wijnen, die zorgvuldig voor je zijn ontwikkeld en ontdekt.
Vanaf het moment van binnenkomst begint het culinaire festijn; mooie gerechten met mooie combinaties van kleuren, geuren en smaken zullen deze middag of avond de revue passeren. Chef-kok Peter Postma werkt graag met biologische producten, veelal uit de directe omgeving van Blokzijl. Postma wordt met name geïnspireerd door de Franse keuken, met hier en daar invloeden uit andere verrukkelijke keukens. De wijnkaart gaat echter veel verder dan ons continent, je geniet namelijk van prachtige wijnen van over de hele wereld.
Kom vervolgens tot rust in de heerlijke kamers. De opzet is kleinschalig, wat je verblijf een bijzonder persoonlijk en huiselijk karakter geeft. De zeven luxe kamers zijn smaakvol en comfortabel ingericht.