Carlton Square Hotel

Romantische minivakantie in Haarlem

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Carlton Square Hotel
Baan 7 7 (Houtplein)
2012 DB Haarlem
nederland

Middenin het gezellige, historische centrum van Haarlem, vol met beroemde musea, winkels zit het Carlton Square Hotel. Dit prachtige viersterrenhotel met internationale allure is van alle comfort voorzien. 

Kom jij een mini vakantie vieren in één van de 124 unieke, comfortabele kamers? Een verfijnde eigen plek in het hart van de authentieke stad. Hier geniet je van de simpele dingen in het leven. Een fantastisch bed, een heerlijk bad óf de warme stralen van de regendouche. Drie personen op een kamer? Geen probleem, The Deluxe One kamertype is geschik voor drie personen. Het kamertype is The Deluxe One with a View en gelegen op de hoogste verdieping van het hotel en heeft uitzicht over het park wat voor het hotel is gelegen of over de stad. En 's avonds in beide gevallen heel romantisch met alle lichtjes.

Trek? Gelukkig voorziet Bar & Kitchen Zocher jou van een culinair 5-gangenmenu. Bar & Kitchen Zocher staat voor stoere gerechten, herkenbare klassiekers, dagvers en veelal uit de Haarlemse streek. Chef-kok Bastiaan Koenders staat klaar om zijn gastronomische gerechten met passie te bereiden. Laat je culinair in de watten leggen! Na een HEERLIJK diner en een ontspannen overnachting staat er tot slot nog een uitgebreid ontbijtje voor je klaar.

Het Carlton Square is de ideale uitvalsbasis voor een uitstapje, nadat je het historische Haarlem met al haar schoonheid hebt ontdekt, zit je binnen 22 minuten in IJmuiden of binnen 31 minuten in Amsterdam! Liever naar Zandvoort of Bloemendaal? Geen probleem, ook hier zit je binnen 20 minuten rijden! Liever een romantische strandwandeling maken? Het prachtige strand bevindt zich slechts vijf minuten lopen vanaf het hotel.

Reviews
"Carlton Square Hotel" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Baan 7 7, Haarlem
3.7 out of 5 stars - 2 votes Goed
7
Eten
7
Service
7.5
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 7

  Cindy

  Sfeer: muziek te luid en passend in een bar maar niet in restaurant. Service: door te kort aan personeel liep de bediening achter de feiten aan. Bestek moest nog worden gebracht terwijl het eten werd opgediend evenals het schenken van de passende wijnen bij het 5-gangen diner. Sommige gerechten waren ook aan de lauwe kant. Geen verwarmde borden. Hierbij hoor je vooruit te werken. Gastvrijheid: Personeel was overigens wel erg vriendelijk maar gaf aan met te weinig personeel op zo’n volle bezetting te staan.
  7
  Eten
  6
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  25 juli 2021
 • 7.75

  Steven Prins

  Genoten van smaakvol 5 gangen menu van prima niveau, vrij grote porties, beperkte wijnkeuze maar toch een passende fles gevonden. Goede service van het personeel!
  7
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  6 december 2020