Best Western® Zaan Inn

Ontdek Zaandam

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Best Western® Zaan Inn
Grenehout 22
1507 EB Zaandam
nederland

Comfortabel verblijven in de sfeer van de Zaanse industriehistorie! Dit moderne 3 sterren Superior hotel is centraal gelegen naast station Zaandam. Geniet bij het inchecken van een lekker welkomsdrankje. Vervolgens heb je de tijd om de omgeving te verkennen. Met de comfortabele huurfietsen bezoek je in 15 minuten de Zaanse Schans. Na dit sportieve uitstapje kan je rustig aanschuiven in het restaurant.

Het restaurant is opgebouwd vanuit het concept: vernieuwend maar met een ‘informeel’ randje. Het restaurant heeft een industriële look met elementen uit de jaren ’50. De kleuren zijn gebaseerd op de ‘Bruynzeel keukens van Piet Zwart’ uit het verleden.Het idee is dat je in een open keuken kunt dineren en de gezelligheid kunt ervaren zoals thuis. Je kunt zo ook een kijkje nemen in de keuken en met eigen ogen zien hoe jouw HEERLIJKe 3-gangenkeuze menu bereid wordt.

Kom na het diner tot rust in de luxe en moderne hotelkamer. Elke kamer heeft gratis WiFi en een eigen thermostaat met koeling en verwarming. Alle kamers zijn uitgerust met koffie en thee faciliteiten, moderne flatscreen TVs met een ruim aanbod aan gratis zenders. De moderne badkamer stelt je tevens niet teleur. Na de ontspannen overnachting geniet je nog van een heerlijk ontbijt. Hierna zou je bijvoorbeeld een dagje Amsterdam kunnen doen, hier ben je met de trein in 12 minuten.

 

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.