Hotel Mercier & ONS HUIS

Gastronomisch genieten met Mercier & ONS HUIS

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Hotel Mercier & ONS HUIS
Rozenstraat 12
1016 NX Amsterdam
nederland

In het hart van de Jordaan in Amsterdam bevindt zich Hotel Mercier van Vondel Hotels. Het viersterren boutique hotel, vernoemd naar Hélène Mercier, de oprichtster van het voormalige buurthuis ‘Ons Huis’  kun je omschrijven als een luxe designhotel met fancy restaurant inclusief cocktailbar; ONS HUIS. 

Het hotel eert de bijzondere historie van dit monumentale pand door de de naam te behouden. Het pand straalt na de renovatie. Behoud van authentieke elementen en een ware schatkist vol art deco, rijke prints, velours en unieke kunstwerken. Speciaal ontworpen kunstwerken gemaakt door Claes Iversen zijn door heel het hotel terug te vinden!

Geniet van een comfortabele overnachting in één van de 48 luxueuze kamers. Geniet hier van de inloop regendouche, Marshall speaker en alle andere voorzieningen! Bij restaurant ONS HUIS word je voorzien van een culinair 3-gangenmenu. De chef en zijn keukenbrigade staan klaar om heerlijke gerechten met verrassende smaakexplosies te serveren!

Na een ontspannen overnachting staat er een ontbijttas voor twee personen klaar zodat je fris en fruitig de stad in kunt gaan. Ook beschikt het hotel over fietsverhuur. Op circa 5 minuten loopafstand van het hotel bevindt zich het Q-park Europarking waar u met korting kunt parkeren! U dient wel vooraf een plekje te reserveren.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.