MAI Amsterdam & MAI Kitchen

Genieten in een Aziatische sfeer

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
MAI Amsterdam & MAI Kitchen
Geldersekade 30
1012 BJ Amsterdam
nederland

Middenin één van de meest historische wijken van Amsterdam bevindt zich het MAI amsterdam, onderdeel van Vondel Hotels.. Het viersterren superior boutique hotel is de ideale uitvalsbasis voor een ontdekkingsreis door het mooie Amsterdam. Het hotel heeft een bijzonder Aziatisch geïnspireerd mid-century interieur design. Alle 81 kamers zijn stijlvol ingericht en met een adembenemend uitzicht op de Amsterdamse grachten en alle andere eyecatchers die zich bevinden rondom het hotel. 

Kom helemaal tot rust in de luxueuze kamer en geniet onder andere van een regendouche en fantastisch bed. Elke kamer is een lust voor het oog dus ook hier ontbreekt niets. 

Geniet van een culinair 3-gangenmenu bij MAI Kitchen. Waan je in Azië tijdens dit fantastische arrangement. Na een HEERLIJKe avond in MAI Kitchen en een ontspannen overnachting is het tenslotte nog tijd voor een ontbijttas! Op deze manier je voldaan het hotel verlaten en op ontdekkingsreis door Amsterdam en omstreden! Parkeren is mogelijk op loopafstand van het hotel. Q-park Nieuwendijk aan de Nieuwezijds Kolk 18, hier parkeer met je korting omdat je tenslotte een hotelgast bent!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.