Hard Rock Hotel Amsterdam American & Café Americain

Muzikale ervaring bij het Hard Rock Hotel

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Hard Rock Hotel Amsterdam American & Café Americain
Leidsekade 97
1017 PN Amsterdam
nederland

Bij het Hard Rock Hotel in Amsterdam kun je niet alleen genieten van het prachtige uitzicht en het adembenemende interieur, maar ook van een culinair 3-gangenmenu, luxueuze overnachting in een comfortabele superior kamer én een HEERLIJK ontbijtje. De superior room is van alle luxe voorzieningen voorzien. Precies wat je gewend bent van een viersterrenhotel, maar dan nét iets meer. Een Walk-in shower, wifi, mini-fridge, fantastisch bed en alle andere voorzieningen. 

Het hotel vormt de ideale basis voor muziekliefhebbers én mensen die de stad in willen duiken. Door de centrale ligging van het hotels zit je binnen enkele minuten bij alle fantastische bezienswaardigheden. Het gehele hotel is muziek georiënteerd en dit is ook overal terug te vinden in het design, als muziekliefhebbers kan je uren verdwalen in de mooie schilderijen en andere meubelstukken!

Geniet bij Café Americain van een HEERLIJK 3-gangenmenu. De keuken van het restaurant is, zoals de naam al zegt, Amerikaans georiënteerd. Daarnaast staat ook hier kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel. Dit restaurant kun je beschrijven als een modern brasserie waarbij zowel historische als hedendaagse elementen samenkomen om een echte persoonlijkheid uit te stralen. Fantastische gerechtjes bereid met verse producten!

Na het diner en een ontspannen, comfortabele overnachting is het tot slot nog tijd voor een luxe ontbijtje. Op deze manier kun je de rest van de dag genieten van het mooie Amsterdam!

Reviews
"Hard Rock Hotel Amsterdam American & Café Americain" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Leidsekade 97, Amsterdam
4.25 out of 5 stars - 2 votes Zeer goed
8
Eten
9
Service
8
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 8.5

  Pascale Leijer

  Wat een mooi ingericht hotel en leuk hoe de focus op muziek is. We kregen twee kamers, een voor diner en een om te slapen. Geweldig!
  7
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  27 april 2021
 • 8.5

  Sandra Ramaker

  We hebben genoten :)
  9
  Eten
  9
  Service
  7
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  11 april 2021