Hotel Amsterdam de Roode Leeuw

Unieke overnachting in hartje Amsterdam

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Hotel Amsterdam de Roode Leeuw
Damrak 93-94
1012 LP Amsterdam
nederland

Hotel Amsterdam De Roode Leeuw kent zijn oorsprong als een vooraanstaande herberg in de 15e eeuw. Het oudste eigendomsbewijs dateert uit 1454. Tapper Simon Pietersz pachtte het pand van ene priester Jan Damaesz. Hier is sprake van een middeleeuws bondgenootschap tussen ‘Spiritualia’ en een ‘roode leeuw’. Hotel Amsterdam Brasserie De Roode Leeuw is nog altijd in handen van de nazaten van de oprichters, hetgeen het - naast dat het een fantastisch hotel is op een geweldige locatie in het historisch centrum van Amsterdam - een uniek bedrijf maakt! In 1911 opende het hotel haar deuren en was daarmee een van de eerste hotels in Amsterdam.

Het hotel heeft door de jaren heen veel verbouwingen en moderniseringen ondergaan en heeft zich aangepast aan de wensen van de gasten en de veranderingen die de moderne tijd met zich meebrengt. Toch is het karakter van hotel De Roode Leeuw bewaard gebleven, evenzo de service en het hoge niveau van gastheerschap. Ook de ligging van het hotel is fantastisch en zeer centraal, gesitueerd op het Damrak vlak bij De Dam.

Proef typische Nederlandse gerechten, gemaakt met geselecteerde seizoenproducten en typische lokale ingrediënten. Kom na een voortreffelijk takeaway diner tot rust in je luxueuze hotel kamer voorzien van alle faciliteiten om je verblijf te veraangenamen. Na een heerlijke nacht geniet je ook nog is van een takeaway ontbijt. De Comfort kamers zijn uitgerust met een douche of bad, toilet, airconditioning, geluiddichte ramen, televisie, Wi-Fi en vast internet , kluis, haardroger, een espresso machine en een waterkoker. 

Reviews
"Hotel Amsterdam de Roode Leeuw" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Damrak 93-94, Amsterdam
4 out of 5 stars - 1 votes Zeer goed
9
Eten
8
Service
7
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 8

  Madeleine

  Vriendelijke ontvangst. In het restaurant was het koud. Eten fantastich! Complimenten voor de keuken! Ontbijt prima! Helaas was er een groep heren die de nachtrust verstoorde door met de deuren te slaan, bij elkaar op beoek te gaan in de hotelkamer en rookte.Dus weinig nachtrust genoten. Verder fijn verblijf. Factuur erg onduidelijk.
  9
  Eten
  8
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  14 december 2020