De Nieuwe PolderKeuken & B&B De Hostee

HEERLIJK ontspannen in Stolwijk

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
De Nieuwe PolderKeuken & B&B De Hostee
Benedenkerkseweg 108
2821 LE Stolwijk
nederland

De Nieuwe Polderkeuken ligt midden in het Groene Hart en dat proef je! Gelegen aan de Dorpsweg in Stolwijk ligt dit prachtige restaurant. Er wordt gewerkt met mooie producten uit de streek en dat geeft een bijzondere smaak aan de gerechten. De uitstraling is knus en huiselijk, je voelt je er direct thuis!

Tijdens dit HEERLIJKe arrangement zal je verblijven in een unieke bed & breakfast, De Hostee in Stolwijk. Hier geniet je van een 5-gangen dinerbox op de kamer. De volgende ochtend zal ook het ontbijt op de kamer worden vezorgd. De Hostee is Krimpenerwaards dialect voor oude boerderij. Deze bijzondere bed & breakfast is gebouwd in een oude boerderij van 1911. De Hostee heeft 3 gastenkamers met ieder eigen luxe sanitair. Het bijzondere aan de gastenkamers is dat deze zich bevinden op de voormalige hooizolder. De modern landelijk ingerichte gastenruimte is in de voormalige koeienstal. 

Bij restaurant De Nieuwe Polderkeuken en B&B De Hostee ben je gegarandeerd van een HEERLIJKe, avondvullende beleving. 

Reviews
"De Nieuwe PolderKeuken & B&B De Hostee" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Benedenkerkseweg 108, Stolwijk
4.65 out of 5 stars - 1 votes Uitmuntend
9
Eten
9
Service
9
Sfeer
10
Gastvrijheid
 • 9.25

  Maarten van den Boom

  Super leuke combinatie tussen goed eten en een heerlijke B&B. In deze corona tijd kan je niet veel en op deze manier heb je het gevoel dat je er echt uit bent. In het B&B heb je een grote keuken waar je gebruik van kan maken met een eettaffel waar je lekker kan zitten om te eten. Wij hebben ook heerlijk in de tuin gezeten waar ze meerdere zitplekken hebben. Het B&B is praktisch nieuw, helemaal mooi omgebouwe boederij heerlijk tussen weilanden waar je ook lekker kan wandelen. Echt een aanrader om lekker te eten en ontspannen. Wij zijn super enthousiast en raden het iedereen aan.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  7 maart 2021