Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Genieten met een prachtig uitzicht

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
Strandboulevard 3
3882 RN Putten
nederland

Met het fantastische uitzicht is het moeilijk om je los te weken van deze locatie, maar toch is het de moeite waard om de prachtige omgeving te verkennen. Het mooie Putterbos is bijvoorbeeld vlakbij, grote kans dat je een hert of misschien wel een zwijn spot. En wat denk je van het sprookjesachtige landgoed Schovenhorst? Ook dat ligt vlakbij Postillion hotel Amersfoort Veluwemeer. 

Is voor jouw ideale bestemming water en bos een vereiste? Dan zit je hier goed. Het hotel is onlangs helemaal vernieuwd. Alles is fris, modern en stijlvol opgeknapt. Ze zijn heel erg trots op de moderne frisse uitstraling van het hotel. De kamers zijn ontzettend sfeervol met een mooie combinatie van lichtblauw en grijs: tinten die helemaal bij de waterrijke omgeving passen.

Na een dag in de natuur laat jij je culinair verwennen door de keukenbrigade van het Postillion. Een HEERLIJK 3-gangenmenu om van te genieten. Geniet van het uitzicht terwijl je aan de culinaire gerechten zit. Dit HEERLIJKe diner wordt vervolgd door een overnachting met de volgende dag een uitgebreid ontbijt. 

Reviews
"Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Strandboulevard 3, Putten
3.95 out of 5 stars - 3 votes Goed
7.3
Eten
8.7
Service
8
Sfeer
7.7
Gastvrijheid
 • 5.75

  Willem Jakobs

  3 gangenmenu is beter geschikt voor een ziekenhuis.
  4
  Eten
  8
  Service
  6
  Sfeer
  5
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  13 december 2020
 • 9

  HJ Blitterswijk

  Prima Hotel met vriendelijk personeel. Van harte aanbevolen
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  10 december 2020
 • 9

  Paulien Blass-Beitler

  Personeel was vriendelijk, de kamer erg stijlvol, alles vrijwel nieuw. De bedden waren goed, badkamer modern. We hadden een fantastisch uitzicht over het Veluwemeer. Wij hadden een 3 gangen diner, waarvan ik voor 1 persoon glutenvrij besteld had. Dit was vergeten door te geven, maar binnen 3 minuten was er een glutenvrij voorstel van de kok. Het eten was heerlijk en mijn echtgenoot heeft geen last van gluten gehad, dus perfect! Bij het ontbijtbuffet werden er ook direct glutenvrije broodjes gebakken. Ons zien ze zeker nog eens terug.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  10 december 2020