Postillion Hotel Deventer

Genieten in Deventer

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Postillion Hotel Deventer
Deventerweg 121
7418 DA Deventer
nederland

Staat Deventer al op jouw citytrip bucketlist? Er is eigenlijk geen enkel excuus om geen bezoek te brengen aan deze hippe Hanzestad. Want Deventer is niet zomaar een bestemming, het is een middeleeuwse Hanzestad met mooie kleine straatjes en bijzondere winkels. 

Het ene moment vergaap je je aan de prachtige gevels en shop je bij bijzondere speciaalzaken, het andere moment slenter je door het prachtige industriële Havenkwartier waar het barst van de kunstzinnige initiatieven. Steek ook de IJssel eens over met het pontje. Aan de overkant vind je het romantische Worpplantsoen, een natuurspeeltuin en een stadsstrand.

Slapen doe je natuurlijk ook zo dicht mogelijk bij de IJssel. Bij Postillion hotel Deventer. Hier parkeer je gratis voor de deur en verken je de stad op een geleende huurfietsen. Er is ook een uitstekende busverbinding. Die brengt je binnen 10 minuten naar de prachtige binnenstad. Geniet na een dagje Deventer van een HEERLIJK 3-gangendiner die bereidt wordt door de chefs. Kom daarna tot rust op je kamer en geniet de volgende ochtend van een smakelijk ontbijt!

Reviews
"Postillion Hotel Deventer" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Deventerweg 121, Deventer
3.65 out of 5 stars - 1 votes Goed
7
Eten
7
Service
7
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 7.25

  frans Huitema

  In Corona tijd eten in een hotel is niet wat je moet willen. Bij Postiljon Deventer was het wel redelijk maar zeker geen ster.
  7
  Eten
  7
  Service
  7
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  5 mei 2021