Postillion Hotel Dordrecht

Sfeervolle overnachting in Dordrecht

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Postillion Hotel Dordrecht
Rijksstraatweg 30
3316 EH Dordrecht
nederland

In het prachtige Dordrecht kun je na een stadswandeling HEERLIJK ontspannen bij het Postillion Hotel. Een bijzondere locatie om even goed tot rust te komen. Er heerst hier een warme en sfeervolle ambiance, waarbij hoge service voorop staat. Het vriendelijke en kundige personeel verwent jou tot in de puntjes!

Het hotel is onlangs helemaal vernieuwd. Alles is fris, modern en stijlvol opgeknapt. Ze zijn heel erg trots op de moderne frisse uitstraling van het hotel. De kamers zijn ontzettend sfeervol met een mooie combinatie van lichtblauw en grijs: tinten die helemaal bij de waterrijke omgeving passen.

Na een HEERLIJKe dag laat jij je culinair verwennen door de keukenbrigade van het Postillion. Een HEERLIJK 3-gangenmenu om van te genieten. Geniet van de rust terwijl je aan de culinaire gerechten zit. Dit HEERLIJKe diner wordt vervolgd door een overnachting met de volgende dag een uitgebreid ontbijt. 

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.