Bottle & Jars

Tot rust komen in Amsterdam

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Bottle & Jars
Zeedijk 11
1012 AN Amsterdam
nederland

Ben jij toe aan een minivakantie in eigen land? Even helemaal tot rust komen? Geniet dan van de ultieme staycation bij Bottles & Jars in het vijfsterrenhotel NH Barbizon Palace gelegen in het mooie Amsterdam. Laat je culinair in de watten leggen door executive chef Chris Naylor tijdens een gastronomische 3-gangenmenu.

Bottles & Jars in een innovatief concept dat de belangrijkste elementen uit de lokale en wereldwijde drank- en eetcultuur samenbrengt onder één dak. De naam Bottles & Jars is ook zeker terug te zien in het mooie interieur en design. De flessen worden gebruikt om drankjes te serveren en de potten die van oudsher gebruikt worden om groenten te fermenteren en te bewaren. Daarnaast denkt Bottles & Jars niet in ‘hokjes’. Hier is de barman de chef en de chef de barman!

Het NH Collection Amsterdam Barbizon Palace is gelegen in het centrum van Amsterdam en vormt de ideale uitvalsbasis voor een minivakantie. Direct naast het centraal station en dicht bij talloze musea en winkels. Het gebouw zelf dateert uit de 17e eeuw en is een bezienswaardigheid. Dit is ook terug te zien in de kamer met prachtige architectuur en 17-eeuwse elementen.Kom na het diner helemaal tot rust in de luxueuze en comfortabele kamers van het hotel. Na een ontspannen overnachting staat er een overheerlijk ontbijtje voor je klaar. Tot slot heb je nog de hele dag om Amsterdam te ontdekken!

Reviews
"Bottle & Jars" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Zeedijk 11, Amsterdam
4.65 out of 5 stars - 1 votes Uitmuntend
8
Eten
10
Service
10
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 9.25

  Pascale de Leijer

  Fantastische kamer met uitzicht op CS. Het eten werd tot aan de kamerdeur gebracht door een allervriendelijkste dame. Eten was goed, niet verrassend maar heerlijk gemaakt en ondanks dat het het hele hotel doorgaat, prima van opmaak en temperatuur. Echt een aanrader!
  8
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  31 maart 2021