Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor puur en intens genieten. Hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid, maar wel met oog voor detail. Alleen het beste vlees, de meest verse vis en de mooiste groenten en kruiden zijn goed genoeg voor de menukaart. De bereidingen zijn eenvoudig en puur: vlees van de open Josper Grill, in roomboter gebakken zeetong en gegrilde kreeft. Voor de sushi en sashimi wordt de best gekweekte Blue-Fin tonijn uit Malta ingekocht. De oesters zijn krakend vers en ook de plateaus fruits de mer zijn ongeëvenaard.
Samen met de jongste aanwinst van de Apollo Hotels keten heeft The Harbour Club Vinkeveen de handen ineen geslagen. Want tijdens het spetterende diner overnacht je in een prachtig hotel welke groen en stad met elkaar combineert. Met een uitzicht op de Vinkeveense Plassen en een eigen haven is hier genoeg om van te genieten. Toch ben je ook binnen 12 minuten in het altijd bruisende Amsterdam.
Let op:
“Vanwege de huidige richtlijnen rondom COVID-19 zal het 3-gangenmenu plaatsvinden op de hotelkamer! Heb je speciale wensen waar The Harbour Club rekening mee moet houden? Neem dan gerust contact op met de hotelreceptie via 0297 784 910”