City Hotel Wood

Luxe, gastvrijheid en smaakvolle gerechten

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
City Hotel Wood
Achter de Houttuinen 8
4331 NJ Middelburg
nederland

Cityhotel Wood is gelegen aan de gracht middenin het centrum van het unieke Middelburg. Op dit bijzondere plekje verblijf je in alle luxe en geniet je van smaakvolle gerechten in restaurant The Green Room. Meer dan 100 jaar geleden huisde er op deze plek een bloeiend houtzagersbedrijf, vandaar de naam! Cityhotel Wood doet de geschiedenis van deze plek graag eer aan. Tegenwoordig is de specialiteit gastvrijheid in plaats van hout, maar de centrale ligging in de stad is net als toen ideaal te noemen!

Je wandelt vanuit het hotel zo het centrum van Middelburg in en verkent vanuit hier eveneens de rest van prachtig Zeeland.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.