Postillion Hotel Amsterdam

Luxe ontspanning in Amsterdam's oud Kaumgomballenfabriek

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Postillion Hotel Amsterdam
Paul van Vlissingenstraat 9
1096 BK Amsterdam
nederland

Postillion Hotel Amsterdam is gevestigd in een oude kauwgomballenfabriek. En dat is niet de enige reden dat je hier graag blijft plakken. Het is de ideale plek om bij te komen vlakbij het drukke centrum van Amsterdam en toch rustig.

Ze hebben hier een fantastisch nieuw hotel hebben neergezet met heerlijke bedden en luxe. Zo kijken ze er bijvooorbeeld niet raar van op als mensen in zichzelf praten in het Postillion Hotel Amsterdam. De kamers zijn namelijk spraakgestuurd. Dat betekent dat je bijvoorbeeld de TV en de lampen met je stem kunt bedienen. Hartstikke handig, want als je eenmaal in de heerlijke boxspring ligt wil je er niet meer uit. De gordijnen kun je met een tablet dichtdoen, je kan tv kijken in de badkamer en het uitzicht vanuit de kamers is werkelijk fantastisch. 

Voordat je verdrinkt in de luxe van de hotelkamer, geniet je eerst van een heerlijk 3-gangendiner. Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam geeft een eerbetoon aan Cooper & Cecile die vroeger al wisten wat de ingrediënten waren voor een avond vol gezelligheid en een goede maaltijd. De volgende morgen geniet je van een HEERLIJK ontbijt.

Reviews
"Postillion Hotel Amsterdam" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Paul van Vlissingenstraat 9, Amsterdam
4.4 out of 5 stars - 1 votes Zeer goed
9
Eten
9
Service
8
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 8.75

  Christina

  Een arrangement geboekt met diner en ontbijt. Het eten was top! complimenten voor de chef en voor het personeel, die zijn uiterst vriendelijk. De kamer was helemaal tiptop in orde, we hebben genoten. En binnen 20 minuten zit je met de metro in het centrum van Amsterdam. Voor herhaling vatbaar!
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  3 mei 2021