Max Brown Museum Square x Sama Sebo

Maak kennis met de Indonisische keuken

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Max Brown Museum Square x Sama Sebo
Jan Luijkenstraat 40
1071 CR Amsterdam
nederland

Helemaal tot rust komen doe je bij het Max Brown Museum Square Hotel. Het unieke hotel bestaat uit maar liefst vier traditionele Amsterdamse herenhuizen. Eenmaal binnen waan jij je in een geheel gemoderniseerde ruimte. Bij Max Brown staan ze voor basics op zijn best. Dit betekent uiteraard niet dat het Max Brown een basic hotel is, integendeel! Er is hier aandacht voor elk klein detail, een gevoel van thuiskomen en fantastische bedden.

Wanneer je de deuren van het Max Brown inloopt ervaar je de warme gastvrijheid van het gepassioneerde personeel maar ook het knusse en intieme interieur wat zeker niet mag ontbreken. 

De comfortabele kamers van het in een rustige woonwijk gelegen hotel stralen frisheid met warme accenten uit. Elke kamer is voorzien van een tv, telefoon, föhn, kluisje, ventilator en douche met een compleet assortiment spa producten. Het allerbeste van deze unieke kamer is het bed. Max Brown Museum Square beweert namelijk dat het Max Brown bed verantwoordelijk is voor meer dan een paar late check-outs! Dit kan zomaar het meest comfortabele bed ter wereld zijn, beweert Max Brown Museum Square

Naast een HEERLIJKe overnachting ervaar je ook de Indonesische keuken van restaurant Sama Sebo. Dit middels een feestelijke rijsttafel! En zo maak, na een ontspannen overnachting in Amsterdam jouw mini vakantie compleet!

Reviews
"Max Brown Museum Square x Sama Sebo" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Jan Luijkenstraat 40, Amsterdam
4.5 out of 5 stars - 2 votes Uitmuntend
9
Eten
9
Service
9
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 9

  irene Voordouw

  hele lieve en attente bediening! Het eten was heel lekker en met uitgebreide uitleg wat er op het bord lag. De kamer was zeer knus en gezellig ingericht. Het bed is voor iemand van 1,90 wel wat krap:)
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  13 december 2020
 • 9

  Erna Vlieg

  Het was in één woord geweldig! Het eten was bijzonder lekker, hele fijne sfeer (ook al waren er - helaas voor hen - geen andere gasten), mooi gedekte tafel met echt linnen, fijne bediening, kok aan tafel met uitleg over de gerechten etc. etc. We zouden geen enkel minpunt kunnen bedenken, men heeft alles in het werk gesteld om ons een fijne avond te bezorgen! Zeer aan te raden voor iedereen die nu weer eens uit eten wil! Wij doen het zeker nogmaals! Piet en Erna
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  7 december 2020