Max Brown Canal District x De Belhamel

Puur genot tijdens een overnachting en diner in Amsterdam

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Max Brown Canal District x De Belhamel
Herengracht 13
1015 BA Amsterdam
nederland

Bij Max Brown doen ze de basics op zijn best, maar dat betekent niet dat de hotels basic zijn. Integendeel. Kijk eens rond en je ziet meteen dat ze aandacht hebben voor elk detail, zodat je het gevoel hebt dat je een local bent en niet een toerist. De bedden zijn fantastisch, en honesty fridge zit vol en er is een ruim assortiment snacks. Geniet van een take-away driegangendiner bij onze plaatselijke favoriet, De Belhamel, op je kamer. De Belhamel is onze gezellige buur die traditionele Franse, Italiaanse en Vlaamse gerechten serveert.

Het hotel bestaat uit drie historische grachtenpanden, waarvan het interieur geheel is gemoderniseerd. Door het hele hotel vind je kunst van de kunstenaar Gino Bud Hoiting, waaronder ook de populaire boekenmuur. Natuurlijk beschik je altijd over de Max Brown Essentials: heerlijke koffie en ontbijt, WiFi en het meest comfortabele matras dat je je maar kunt wensen. Als je even wilt ontspannen pak je een boek uit de boekenruilkast, geniet je van een drankje uit de honesty fridge, speel je een bordspelletje of ga je heerlijk ontspannen op het terras in onze rustige binnentuin.

Het 3-gangendiner wordt verzorgd door de lokale favoriet De Belhamel. Dit restaurant streeft naar een zo hoog mogelijk niveau zonder daarbij te exclusief te worden. Na ruim 20 jaar kunnen ze wel zeggen dat ze daarin geslaagd zijn. Enerzijds is het diner van een hoge culinaire standaard met een duidelijke eigen identiteit. Anderzijds zijn zij toegankelijk voor een breed en gemêleerd publiek waarbij iedere gast zich welkom voelt en zeer tevreden de deur uit gaat. Ze hebben daarmee in de afgelopen twee decennia in en buiten Amsterdam een goede naam opgebouwd en zullen er alles aan blijven doen dat zo te houden. De Belhamel is de gezellige buur die traditionele Franse, Italiaanse en Vlaamse gerechten serveert.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.