Hotel Restaurant Valuas*

Genieten met een uitzicht op de Maas!

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Hotel Restaurant Valuas
St. Urbanusweg 11
5914CA Venlo
Nederland

Welkom in de wereld van Valuas in Venlo. Een wereld waarin jij centraal staat als de gast. Een echte bron van genieten. Die voor iedereen en elk moment wat te bieden heeft. Elke dag opnieuw gaan ze met het hele team voor een optimale beleving. Dit doen zij met veel passie en de glimlach. Valuas ziet jou graag en dat voel je meteen!

Gelegen op iets meer dan 1 kilometer van het centrum van Venlo ligt dit prachtige hotel. Overnacht in een luxe hotelkamer met uitzicht op de Maas. Kortom, geniet van een heerlijk dagje in Venlo en kom tot rust in een mooie hotelkamer van Valuas. 

Bij Valuas kom je niet alleen voor het eten, je komt voor een belevenis. Geniet hier van een luxe 4-gangen asperge diner en ontvang na je verblijf nog een leuk bijpassend cadeau!

Let op: het eten wordt geserveerd op de kamer

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.