Restaurant The George Oisterwijk

Genieten in Oisterwijk

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Restaurant The George Oisterwijk
Heusdensebaan 7
5061 PM Oisterwijk
Nederland

Laat u culinair verrassen door de Chef-Kok van restaurant The George, Dylan van Hirtum en zijn keukenbrigade. Het menu van ons Restaurant The George is geïnspireerd door de seizoenen. De signature van Chef-Kok Dylan van Hirtum is het koken met biologische groenten en kruiden uit eigen kas. Je kunt hier heerlijk genieten van een overheerlijk diner. 

Hotel de Leijhof Oisterwijk en het bijbehorende restaurant zijn niet het enige mooie in Oisterwijk. Geniet van een dagje bij de Oisterwijkse bossen of de Loonse en Drunese duinen. Kortom, genoeg te beleven in Oisterwijk!

Kom na een drukke dag heerlijk tot rust in de Comfort room in Hotel de Leijhof in Oisterwijk. Na een goede nachtrust kun je genieten van een lekker ontbijtje op je hotelkamer. Kom even heerlijk tot rust in het mooie Hotel de Leijhof in Oisterwijk!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.