INK Hotel Amsterdam & PRESSROOM

Genieten in de hoofdstad

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
INK Hotel Amsterdam & PRESSROOM
Nieuwezijds Voorburgwal 67
1012 RE Amsterdam
nederland

Wil je er samen even tussenuit en de hoofdstad ontdekken? Ga dan voor een compleet verzorgde overnachting bij INK Hotel Amsterdam - MGallery. Je vindt dit prachtige 4-sterrenhotel boutique hotel in het centrum van Amsterdam.

Het hotel dankt haar naam aan de rijke historie van het gebouw waarin vroeger de drukkerij van de Nederlandse krant ‘De Tijd’ was gehuisvest. Als je je ogen sluit, ruik je de inkt nog en hoor je de persen draaien, zoveel historie ademt het hotel. Een historie die terugkomt in het interieur van het hotel, van entree tot de uitgesproken moderne hotelkamers. Het hotel ligt in hartje Amsterdam, op loop afstand van Centraal Station, De Dam, de boetiekjes in de 9-straatjes, de prachtige grachten en authentieke Jordaan.

Word wakker in één van de 149 bijzondere designkamers, die allen voorzien zijn van een luxe badkamer met regendouche, comfortabele extra grote bedden, snelle Wi-Fi, een groot flatscreen-tv en nog veel meer. 

De brunch op bed is inclusief pannenkoekjes met vers fruit, quinoa salade, blini’s met zalm, chocoladebroodjes en croissantjes, macarons, mini cupcakes, jus d’orange en een fles Cava. De brunch wordt als take-in brunch tas naar de kamer gebracht op een gewenst tijdstip.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.