Carlton Ambassador Den Haag

Puur genieten

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Carlton Ambassador Den Haag
Sophialaan 2
2514JP Den Haag
nederland

Een heerlijke plek, een luxueus gevoel en een warm onthaal. Dat is het eerste wat je voelt als je het hotel Carlton Ambassador in stapt! Het viersterrenhotel is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Den Haag. Wat de reden ook is om in Den Haag te verblijven, het team staat voor je klaar! Het karakteristieke hotel is gelegen in de statige Ambassadewijk. Vlakbij het historische en rijke stadscentrum, het hippe en bijzondere Zeeheldenkwartier, maar ook vlakbij het groen en de 11 kilometer lange kustlijn. Deze locatie ligt centraal in de stad, maar toch ook rustig. Het Vredespaleis ligt op wandelafstand, evenals de velen bedrijven die gevestigd zijn. 

Kom even helemaal bij in één van de luxe, ruime kamers. Doe frisse inspiratie op! De kamers beschikken over comfortabele bedden, mooie badkamers, een fijne en lichte werkplek, ruimte om te ontspannen en een hapje te eten. In alle kamers heb je beschikking tot gratis, snelle WiFi. Zo is het makkelijk om nog even te werken, of vanuit bed te Netflixen.

Een gevoel van thuiskomen en comfort overvalt je als je Restaurant Sophia binnenloopt. Gelegen in het Willemspark, omringt door oude kastanjebomen en Ambassades. Kies een rustig plekje uit om bij te komen van de drukte in de stad. Schuif aan in Restaurant Sophia voor een uitgebreide lunch of diner. Geef toe aan de verleiding van onze onovertroffen beefburger, geniet van de prachtige signature dishes of zondig met de zoete kunstwerken van onze chef-kok. Neem op een zonnige dag plaats op het zon overgoten terras aan de Zeestraat. Eigenlijk kun je hier de hele dag wel doorbrengen!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.