Le Marin Boutique Hotel

Weekend overnachting in Rotterdam

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Le Marin Boutique Hotel
Hennegouwerplein 58
3021PN Rotterdam
nederland

Klaar om je te verwonderen in en over Rotterdam? Le Marin Hotels maakt het je gemakkelijk als warme, sfeervolle thuisbasis in een stad waar het avontuur op je wacht. Het historische Henegouwerplein in Rotterdam-West is het decor van een nieuw, design stadshotel. In Le Marin Boutique Hotel vind je een sfeervol restaurant met koffiebar waar je terecht kunt voor een heerlijk ontbijt met luxe broodjes, verse koffie en fris fruit.

Ook voor de leukste hotspots en unieke adresjes in Rotterdam ben je op het juiste adres. Vraag ernaar bij het personeel en zij helpen je graag verder met wat je wilt zien, doen of beleven in de havenstad.

Kom na een drukke dag in de mooie stad helemaal tot rust in één van de luxe kamers van het hotel!

 

Reviews
"Le Marin Boutique Hotel" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Hennegouwerplein 58, Rotterdam
3.8 out of 5 stars - 3 votes Goed
7.3
Eten
7.7
Service
7.3
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 6

  A.A.

  Een beetje teleurstellend verblijf. Hotel qua uitstraling fantastisch, voelt erg chique. Geen bijzondere locatie, ligt vlak bij een drukke weg, maar van binnen heel mooi. Kamer idem. Bij binnenkomst glaasje bubbels als welkom, leuke start. Parkeren raar, in buurt garage maar slechts 2 eigen plekken dus moesten op een plek staan van een school. Voelt gek. Kamerfaciliteiten goed, miste een minibar. Diner en ontbijt was beneden maat. Geen bijzondere gerechten en voelde erg 'brasserie' aan, niet in lijn met de uitstraling dus van het hotel. Kregen drankje begin diner en daarna is niks meer gevraagd. Ook ontbijt was niet bijzonder, lauwe bakjes yoghurt en fruit, brood, croissantjes/chocoladebroodjes en dat was het. Service was tijdens ontbijt ook niet goed. Alle tafels vies, en medewerkers alleen maar praten achter de balie. Gezin kon niet eens bij elkaar zitten en kok is uiteindelijk de tafels leeg komen halen. Al met al maximaal een 6 waard. Jammer!
  5
  Eten
  6
  Service
  6
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  26 juni 2021
 • 8

  winifred de Boer-Van Toorenburg

  waslijst aan regels door ploeteren voor je incheckt arr was met ontvangst bubbels daar moeten we wel om vragen, Bij vertrek een fles bubbels niet meegekregen. Toon was net aan vriendelijk een beetje arrogant aan de balie bij afrekenen. Ontbijt super attente kok eieren subliem
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  29 mei 2021
 • 8.75

  N.

  Alles netjes en goed verzorgd. Gerechten goed gekozen en met smaak bereid.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  16 mei 2021