Hotel WICC & BEAU·Sai

Genieten in luxe

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Hotel WICC & BEAU·Sai
Lawickse Allee 9
6701 AN Wageningen
nederland

Hotel WICC is een familiehotel en wordt geleid door Steff en Jessica de Groot sinds december 2017. Het hotel bestaat al sinds de jaren zeventig en er worden sinds de overname grondige vernieuwingen aangebracht. Alle vernieuwingen komen voort uit dat zij durven te veranderen en daarmee willen zij elke dag hun gasten inspireren door een ‘home feeling’ te creëren.

Als je de deur van het hotel uitloopt, dan bevind je je direct in het centrum van de stad Wageningen met een rijke geschiedenis en een gezellig stadscentrum. Voor een wat actiever verblijf is het een échte aanrader om op de fiets de Veluwe te ontdekken. Hotel WICC is hét ideale hotel in de omgeving van de Veluwe voor een weekendje weg.

Kom na een drukke dag helemaal tot rust in één van de kamers van het hotel. Geniet vervolgens van een heerlijke sushi platter van Beau Sai. Na een heerlijke nachtrust kun je nog genieten van een lekker ontbijt!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.