Kimpton de Witt

Amsterdams genieten

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Kimpton de Witt
Nieuwezijds Voorburgwal 5
1012 RC Amsterdam
nederland

Toe aan wat ontspanning tijdens een HEERLIJK zomersverblijf? Bij boetiekhotel Kimpton De Witt geniet je samen van deze super plezierige overnachting.

Bij hotel Kimpton De Witt beleef je de stad Amsterdam alsof je er zelf woont. Trek je er graag op uit? Dan kun je hier naar hartenlust fietsen en wandelen, het centraal gelegen hotel biedt namelijk gratis fietsen waarmee je de rijke Amsterdamse historie of het bruisende stadsleven razendsnel kunt ontdekken. Maak een rondje langs de grachten, ontdek het Paleis op de Dam of bezoek het Van Gogh Museum. Voor ieder mens is hier wat te beleven.

En na een verfrissende fietstocht of wandeling door de binnenstad, trek je je even HEERLIJK terug in een van de 274 luxueuze hotelkamers. Verwarm jezelf met een kopje Nespresso koffie of Ronnefeldt thee op de kamer of breng nog wat tijd door in een van de faciliteiten van het hotel, zoals het fitnesscentrum of de moderne lobby. Je kunt er ook voor kiezen om aan te schuiven in The Conservatory voor het dagelijkse wine hour waarbij je een heerlijk glaasje wijn aangeboden krijgt van het hotel.

Tijdens deze aanbieding geniet je niet alleen van ontspannen overnachting, maar ook ontvang je een restaurantvoucher ter waarde van € 37,50 die je kan besteden in restaurant Celia. Dit kan voor zowel het diner zijn als voor het ontbijt. De voucher, of ook wel het restaurant tegoed, is vrij te besteden in het Amerikaans georiënteerde restaurant welke gelegen is op de begane grond van het hotel. Je kunt er ook voor kiezen het restaurant tegoed te besteden voor roomservice.

Celia Amsterdam viert de modern-Amerikaanse keuken en brengt een vleugje Californische zon tot in hartje Amsterdam. Direct merkbaar is de relaxte sfeer van ‘the Golden State’ California wanneer je het restaurant binnenstapt. Op de menukaart worden culinaire invloeden van over de hele wereld vertaald naar HEERLIJKe, frisse gerechten met verse en seizoensgebonden ingrediënten met een hoofdrol voor groenten.

Reserveer nu snel deze unieke aanbieding en kom volledig tot rust!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.