Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre

Luxe overnachting aan 't IJ

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre
Piet Heinkade 11
1019 BR Amsterdam
nederland

Met een geweldig uitzicht over de stad en het IJ verwen je jezelf een HEERLIJK verblijf toe van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, dat op slechts 20 minuten van Schiphol ligt. Eén van de hoogtepunten is toch wel de fantastische locatie aan het hart van het stadscentrum. Dit viersterrenhotel bevindt zich op loopafstand van het historisch centrum van Amsterdam, het centraal station, verschillende Amsterdamse toprestaurants en heel veel musea.

Alle 408 kamers in dit hotel hebben een wonderbaarlijk uitzicht over de stad, gratis wifi en comfortabel, biologisch fairtradebeddengoed. Daarnaast profiteren de Executive kamers en suites tevens van gratis toegang tot de Executive Lounge.

Het is een feest om te gaan dineren in het restaurant Silk Road, terwijl er vanuit de Silk Bar een HEERLIJKe cocktail voor jou wordt geshaked voor aanvang van een culinair diner. Dit is een ideale locatie voor een gastronomisch verblijf in Amsterdam!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.