Sistermans (Hotel Central)

HEERLIJK verblijf in een luxe 2 persoonskamer

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Sistermans (Hotel Central)
Stationsplein 9
4702VZ Roosendaal
Nederland

Hier voel je je welkom! Maak kennis met een warm rustpunt midden in de prachtige stad Roosendaal, Hotel Central Roosendaal. Het hotel is modern en luxueus ingericht. De trendy ingerichte kamers beschikken over alle faciliteiten om jou een onvergetelijke culinaire ervaring te laten beleven.

Tijdens je verblijf geniet je van de gastronomische kunstwerken van restaurant Sistermans. Het keukenteam werkt met hoogstaande producten. Met ongeremde passie doen zij er dag in dag uit alles aan om jouw een smaakbeleving te bezorgen om niet te vergeten.

Reviews
"Sistermans (Hotel Central)" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Stationsplein 9, Roosendaal
4.4 out of 5 stars - 1 votes Zeer goed
9
Eten
9
Service
8
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 8.75

  Sven Adriaens

  Restaurant is recent helemaal verbouwd, stijlvol met gewaagd donkere kleuren. Mooi keuzemenu met moderne, zeer smakelijke gerechten, opvallend ruim geportioneerd. Mooie begeleidende wijnen. Attent, vriendelijk en relaxed personeel. Enige minpuntje was wat geluidsoverlast bij de toegewezen tafel vlakbij een zaal waar een feestje was. IJzersterke prijs-kwaliteit verhouding dit diner met overnachting arrangement!
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  12 juni 2021