212**

Op unieke wijze genieten van culinaire topklasse

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
212
Amstel 212
1017AH Amsterdam
Nederland

Aan de prachtige Amsterdamse gracht, nabij het Nationale Opera & Bali theater, vind je 212. In dit unieke restaurant schuif je letterlijk bij de chefs aan ‘tafel’. 212 is hiermee het eerste Amsterdamse no-table restaurant. Eigenaren Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot zijn geen onbekenden van elkaar. Vanaf 2010 kookten zij samen bij Bord’Eau, wat binnen drie jaar door Michelin werd beoordeeld met 2 Michelinsterren. Na 7 jaar op het allerhoogste niveau, waren zij klaar voor een volgende uitdaging: een eigen restaurant! Minder regeltjes, meer beleving. Dat is wat je ervaart bij 212. De bar rondom de keuken maakt deze ervaring compleet. “We willen contact maken. Producten laten zien, vertellen hoe een gerecht in elkaar zit, een beleving creëren.” aldus chef Thomas Groot.

Dat je hier geweldig kunt dineren is niet onopgemerkt gebleven. 212 heeft namelijk van Michelin een inmiddels de tweede ster in ontvangst mogen nemen voor hun prachtige concept!

Reviews
"212" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Amstel 212, Amsterdam
4.7 out of 5 stars - 128 votes Uitmuntend
9.6
Eten
9.4
Service
9.2
Sfeer
9.4
Gastvrijheid
  • 10

    Ben van Hamburg

    Wat een beleving! Top eten alles op smaak, mooie presentaties! Mooie producten 2 sterren waardig. Ga zo door! wereld lunch gehad. Fijne meedenkende bediening.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    27 juli 2021
  • 9.5

    Noud Veeger

    Trendy was het woord wat ik niet aan kon klikken (ik denk omdat ik functionele cookies heb geselecteerd). Was onwijs lekker, en chef Richard van Oostenbrugge kwam ook gezellig nog een praatje maken. Super!
    10
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    14 juli 2021
  • 10

    Bea Visser

    Een heerlijke middag bij 212 doorgebracht. Wat een feest was het. Spannende amuses, een 6 gangenlunch waarbij we van het ene mooie gerecht naar een nog lekkerder gerecht gingen. Prachtige wijnen gedronken en dat alles voor een heel aanvaardbaar bedrag gezien het 2 sterren michelin niveau. Wij komen zeker terug.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    14 juli 2021
  • 9

    Ed Keizer

    Het eten en de sfeer blijven toch het belangrijkst. Maar de gastvrijheid wil ook wat. Ze waren allemaal prima. Het eten was - zoals we mogen verwachten in dit type gelegenheid - creatief, zorgvuldig, heerlijk! Wat er voor ons uitsprong, was de zorgvuldige manier waarop de koks omgingen met de moeilijkheid van iemand die zo'n gewoon ingrediënt als azijn niet verdraagt. Zo vriendelijk en zo persoonlijk, terwijl het toch heel druk was. De zorgvuldige opbouw van de (vele) gerechtjes, de mogelijkheid om al dat gepriegel van de koks van dichtbij aan te zien - uit alles blijkt dat men er echt op uit is om gasten te plezieren. Dat is gelukt. Voor ons sprongen de amuses eruit als extra verrassend en heerlijk, en de kreeft als verrukkelijk. De Heston-Blumethal-achtige grapjes ('kaviaar die fruit is'; schaafijs uit een eendenpers) dat mag best maar lijkt een niet-noodzakelijke toegift. De kaasplank - daar gaat het om! Die moet vooral altijd blijven. Wat de inrichting/ambiance betreft: de 'bestek-la' voor gasten is een vondst; dat er op je servet gelet wordt maakt je gelukkig - en ja, de rest is modern-chic dus daar mankeert niks aan. De complimenten zijn voor het eten en alle personeel - dat maakt deze tent.
    9
    Eten
    10
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    9 juli 2021
  • 10

    Ad Wijgerde

    De dik verdiende tweede Michelinster hangt inmiddels naast de voordeur en om de hoek hebben ze inmiddels een tweede zaak geopend met laagdrempeliger concept. We kregen een plaatsje centraal aan de bar met prima uitzicht over de keuken. Nieuwe gezichten in de bediening en de vertrouwde gezichten van de chefs. Als aperitief een Riesling 2019 van Frey die uitstekend beviel. Ernaast het fingerfood trio waaraan de laatste hand werd gelegd met een gloeiend hete punt. Om te starten een dun krokant kuipje waarin crème van oude kaas aangemaakt met zwarte truffel en afgewerkt met verse kruiden. Mooi hoog op smaak met crispy textuur, heerlijk! Een gestoomd broodje met salade van kreeft gekruid met tandoori en afgewerkt met het kort geschroeide rolletje rugspek van wolvarken. Verfijnde smaakjes. Als afsluiter een tarteletje gevuld met salade van sardientjes aangemaakt met munt en gezouten citroen waarop een kogel van harissa. Een smaakbom, wow. De amuse was een ceviche bereiding van stukjes zeebaars gegaard in een tijgermelk op basis van passiefruit. Eromheen een nestje opgebouwd met slanke koolrabi paaltjes en erop foreleitjes gewassen in sambai. Aan tafel afgewerkt met met een vinaigrette op basis van kokos, limoen en olie van Kaffirblad. Hele frisse smaken met exotische toetsen en aangename texturen. We waren helemaal gereed voor het echte werk. De eerste begeleider werd keurig gepresenteerd met kennis van zaken. De Monts Damnés Sancerre 2018 van Gérard Boulay. De geur van vers gemaaid gras kwam je tegemoet, in de mond complex en verfijnd. Ernaast een nieuw gerecht. Rolletjes van dunne plakken courgette gevuld met het vlees van super verse noordzeekrab waarbij een courgettebloem gevuld met krab, ui ringen, dotjes avocadocrème en borage cressjes. Aan tafel afgewerkt met een hele frisse citrus-jalapeño vinaigrette. Eten met de lepel voor het beste resultaat. Het lekkerst vond ik de gevulde bloem die de delicate smaak van de krab nauwelijks beïnvloede. De wijn vulde het gerecht aan met zijn heerlijke aroma, genieten! (9,25) Verder met een hele luxe Chablis 1e Cru Fourchaume 2018 van William Fèvre. Heerlijk aroma met florale tonen, verfijnd in de mond met mooie zuren en aangename mineraliteit. Ernaast het bekende maar licht verbeterde gerecht met strakke presentatie op zwarte borden. Gelei van gerookte tarbot afgedekt met Perle Imperial kaviaar waarin een kogel roomijs van gillardeau oester met plasje olie van hazelnoot. Wow, allemaal net even intenser dan vorige keer. De voortreffelijke wijn kreeg het hierdoor wel ietsje moeilijker maar hij bleef keurig overeind naast deze decadente smaken. (9,75) Uit Zuid Afrika de Ava 2019 van Rall gemaakt van Chenin Blanc in een complexe, verfijnde minerale stijl met een vleugje hout. In een schaaltje flinke stukken kreeft (staart en schaar) geroosterd op de barbecue met zolderspek in een schuimige vin jaune saus. Waarbij kleine gnocchis met garnalen xo saus en dunne plakjes champignon. Het geheel was afgewerkt met fijn geraspte Tasmaanse wintertruffel. Een hoofdrol voor de heerlijke kreeft met krachtige toets van spek in fantastische saus. Ook de gnocchis met garnaal waren mooi hoog op smaak. De wijn was een schot in de roos, toppie! (10) Uit Spanje Brisat de Montsant 2018 van Terroir Sense Fronteres. Een natuurlijk vergiste Grenache Blanc, goud geel in het glas, vleugje oxidatief met aangename kruidigheid, speciaal! Op een zwart bord een strakke presentatie. Noordzeetongfilet gevuld met kappertjes en gemalen hazelnoot waarop krokantjes van huid en vin, ernaast Hollandse garnalen in een een hollandaise gekruid met dragon en aan de andere zijde Hollandse garnalen met krokante kopjes. De delicate tong kreeg veel smaak mee door de krachtige vulling en volle smaken van het garnituur, de complexe wijn maakte het feestje compleet. (9,5) Voor bij het pièce een Italiaanse Monte Aribaldo 2018 van Marchesi di Gresyn, diepe transparante kleur, mooie zuren met aangename kruidigheid. Ernaast een verbeterde versie van Anjou duif ‘a la Romaine’. Op karkas gestoomd, op de barbecue geroosterd en met de brander geschroeid, met onder de huid tapenade van olijf aangemaakt met het uitlekvocht van ansjovis. Op het grijze bord een drukke presentatie. Borstfilet met ernaast de poot, het haasje, hartje en ravioli's gevuld met orgaanvlees waarbij krokantje plaatjes van kippenhuid en gebakken cantharellen. Het geheel was afgewerkt met schuimige cantharellenjus en de eigen jus gekruid met jeneverbesjes. Cuisson en smaken waren helemaal top! De wijn vulde het gerecht aan met zijn zuren en heerlijke aroma, subliem. (10) Als dessertwijn de inmiddels bekende Zweigelt Auslese 2018 van het gerenommeerde huis Kracher die deed denken aan aardbeien op lichte siroop. Ernaast een barbereiding met de Hatsuyuki molen. Verse kersen waarover een vinaigrette van rode peper en het vers geschaafde vlierbloesem granité. Goede texturen met verfijnde smaken. De sappige kersen in de hoofdrol waarbij toetsen van lychee en rozen. De wijn was keurig in balans. (9,25) We sloten af met een krachtige espresso met drie heerlijke friandises en een keuze van de pralinekist. Top uitvoering van de canelé de bordeaux en madeleine. Bediening was uitstekend verzorgd, keurige presentaties van wijn en spijs met veel gezelligheid en complimenten voor de wijn selectie. Het opbouwen van de inmiddels zeer uitgebreide kaasplank met bijna uitsluitend Nederlandse kazen was weer een lust voor het oog. Samengevat kunnen we kort zijn, het was wederom een topbeleving. Gerechten met veel smaakbeleving en originele smakencombinaties waarnaast geweldige begeleiders in een gezellige informele ambiance. Bedankt!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    8 juli 2021
  • 10

    Sander Bakker

    Een super ervaring! Gastvrij personeel, bijzondere smaakcombinaties en mooie wijnen. Zeker een aanrader voor iedereen die van hoogstaand eten houdt. Voor mij zeker nog een tweede keer
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    1 juli 2021
  • 9.75

    Bar

    Alles wordt met veel passie gemaakt.
    10
    Eten
    9
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    30 juni 2021
  • 8.75

    Corine

    'Heerlijk' lunchmenu was fantastisch, een wijnarrangement erbij genomen. Wijn erg duur voor hoeveelheid in glas. Verder enorm genoten.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    22 juni 2021
  • 6

    Edwin Van der wal

    Misschien omdat het een Heerlijk aanbieding was en omdat de eigenaren niet werkten op een maandag.... Het personeel was kortaf, geirriteerd, dacht niet mee en behandelde ons als kleine kinderen die voor het eerst in een restaurant waren geweest. Even buiten het feit dat de combinatie van (dikke) mondkapjes, afzuiging van de (open) keuken en de luide muziek het vrij lastig maakte om het personeel te verstaan en dat was niet alleen voor onze tafel.
    8
    Eten
    6
    Service
    6
    Sfeer
    4
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    13 oktober 2020
  • 10

    jaron shaya

    Geweldige ervaring, het restaurant maakte al mijn verwachtingen waar!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    7 oktober 2020
  • 10

    Ingrid Labadie

    Het beste restaurant van Amsterdam. De Chefs in de keuken, de bediening, allemaal TOP. Wat ze daar aan gerechten maken, de smaakcombinaties. Voor de ware culinaire liefhebbers. Chapeau!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    16 september 2020
  • 10

    Hugo

    Vanwege de aantrekkelijke lunchactie mijn tienerdochters meegenomen om ze Michelinsterren experience te geven. Ons gezin heeft genoten van topklasse eten en leuke interactie met de keuken!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    13 september 2020
  • 9.75

    Haroun Hijman

    Fantastische middag gehad met een vriendin. Prachtig mooie gerechten die een voor een super in balans waren en dus een perfecte smaak. De brigade van zowel keuken Als bediening was grandioos . Ik kom zeker binnenkort met mijn man keertje terug
    9
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    10 september 2020
  • 9.75

    Bart J

    Fantastische lunch voor twee personen, staycation = uit eten in je eigen stad. Gerechten met een verhaal bijvoorbeeld: aardpeer met Hollandse garnalen, duif, aardbeien met schaafijs en hilarisch appeldessert. Leuke informele service, goede wijnen per glas. Dikke aanrader.
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    4 september 2020
  • 9.5

    Alex

    Geweldige ervaring zo aan de keuken. Je kunt precies zien hoe de gerechten bereid worden. En de chefs vertellen enthousiast over hun creaties. En de sommelier over de bijpassende wijnen. Heerlijk geluncht in een relaxe sfeer waar we echt super lekker gegeten hebben en ons meteen op ons gemak voelde. Hier komen we zeker nog eens terug
    10
    Eten
    9
    Service
    10
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    3 september 2020
  • 9.75

    Detlef Geerlings

    Heel lekker eten en creatief opgediend. De bediening was erg vriendelijk en gaf haast het idee dat je bij vrienden aan het eten was in plaats van in een restaurant. Ik kom zeker nog eens terug !
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    24 augustus 2020
  • 8.75

    j koelewijn

    we hebben hier met de familie gegeten, was heerlijk. Alles liep vlotjes door eten van hoog niveau met een voortreffelijke bediening Komen zeker nog een keer terug
    8
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    19 augustus 2020
  • 9.75

    yumiko

    Very exciting experience. Nice atmosphere, elegant but friendly. The food was excellent and also enjoyed the wine very much.
    10
    Eten
    9
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    17 augustus 2020
  • 10

    Ad

    Helaas door corona maatregelen veel minder plekken aan de bar beschikbaar. Gelukkig ook positieve zaken. De gehele menukaart is vernieuwd en de kelder wordt geheel verbouwd. Een nieuwe keuken is inmiddels geplaatst en de wijnkelder met privat dining mogelijkheden is bijna gereed. Als aperitief een Noordhoek Sauvignon Blanc 2017 van Cape Point die uitstekend beviel. Ernaast een keurig gepresenteerd fingerfood trio. Om te starten een krokante cannelloni van zeewier gevuld met een Noordzeekrabsalade afgedopt met padron peper en krokantjes van kippenhuid. Mooi hoog op smaak met sappig krabbenvlees en aangename umami toets, heerlijk. Tarteletje gevuld met een carbonara van paling, afgewerkt met plakjes rauwe champignon. Hoog op smaak met prima paling toets en fijne textuur. Om af te sluiten een gestoomd broodje met zoetzure komkommer, salade van kreeft gekruid met tandoori masala, afgewerkt met rolletje lardo di colonnata. Wow, een prima begin van de middag. De amuse was een bekende, een mini uitvoering van het aardpeergerecht. Krokant van een uitgeholde aardpeer gevuld met Hollandse garnalen en schuim van aardpeer, in een vinaigrette van look. De Aardpeer werd aan tafel met een grote hamer geplet en afgewerkt met geschaafde Belper Knolle (Zwitsers kaasje). Prima van smaak en textuur. De eerste begeleider werd keurig gepresenteerd met kennis van zaken. De Akilia 2016 Villa de San Lorenzo gemaakt van Palomino Fino en Doña Blanca geplukt van hele oude stokken. Complex met mineraliteit en mooie zuren. Ernaast een decadent gerecht op zwarte borden. Gelei van gerookte tarbot afgedekt met Perle Imperial kaviaar, centraal erin een kogel roomijs van gillardeau oester waarin olie van hazelnoot. Wow, een hele originele smaakbeleving, delicaat en verfijnd. De wijn werd lekkerder van de ziltige tonen en vulde het gerecht aan met zijn heerlijke aroma en fijne zuren. (9,5) Verder met "La Part des Anges" van Domaine de la Noblaie uit Chinon, in het glas een goud gele kleur, complex in de mond met verfijnde zuren, tonen van kweepeer, mineraliteit en een vleugje hout. In een grijze schaal een jus gemaakt van in hooi ingepakte prei die op de barbecue was gegaard waarin drie blokjes ‘Cake’ van IJsselmeer snoek gebakken op pitten en zaden. De cake was eigenlijk een farce, subtiel van smaak met een bite door de zaden. De jus zorgde voor een aangenaam aroma. De wijn maakte de gang compleet, genieten! (9,25) Uit de Bourgogne een Aligoté 2017 van Sarl Boyer Martenot, gemaakt in verfijnde frisse stijl. Op een zwart bord stukken van met zolderspek geroosterde kreeft, stuk van staart en schaar, met gnocchis die zijn aangemaakt met de corail van de kreeft, in een vin jaune saus met aardappel, afgewerkt met plakken Tasmaanse truffel en plakken champignon. Een hoofdrol voor de kreeft die vanwege het spek iets hoger op smaak was. Gnocchi, waar ik normaal gesproken minder fan van ben, waren geweldig op smaak gebracht. Mooie saus, subtiele truffeltoets een een heerlijke begeleider die als smaakversterker functioneerde, grote klasse! (9,75) Uit de Côtes de Provence een speciale rosé de Tibouren Cru Classé 2017 van Clos Cibonne, gemaakt in zijde zachte elegante stijl. Op een speciaal bord zeebaarsfilet gebakken op zuurdesem waarop salade van artisjok 'a la barigoule' met ertussen stukjes ansjovis, vlokken van oude Wilde Weide kaas en in een gevouwen plakje witte ui ceviche van de buik van de baars. Als saus de bouillon van de barigoule bereiding. Een hele verfijnde klassieke bereiding met mediterraanse smaken en sappige texturen waarbij de rosé naadloos aansloot. De ceviche gaf een verrassend accent dat aan rolmops deed denken, leuk. (9,5) Voor bij het pièce een Italiaanse Monte Aribaldo 2017 van Marchesi di Gresyn, diepe kleur, mooie zuren met aangename kruidigheid. Ernaast Anjou duif ‘a la Romaine’. Op karkas gestoomd met onder de huid tapenade van olijf aangemaakt met het uitlekvocht van ansjovis, waarna even op de barbecue en met de brander geschroeid. Op het bord de borstfilet met ernaast een grote pastaschelp van boekweit gevuld een een farce van het hartje, maagje en pootje van de duif aangemaakt met truffel en lardo di colonnata met krokantjes van de huid. Ertussen gebakken cantharellen in een klassieke saus. Cuisson en smaken waren top, de wijn vulde het gerecht aan met zijn zuren en heerlijke aroma, toppie! (9,75) Als dessertwijn de Zweigelt Auslese 2018 van het gerenommeerde huis Kracher die deed denken aan aardbeien op lichte siroop. Ernaast een tafelbereiding. Verse aardbeien met zeste van limoen waarover, met de Hatsuyuki molen, geschaafde vlierbloesem granité, szechuan peper uit de molen en druppels vlierbloesem siroop. Krachtige smaken met frisse aardbeien toets, prikje op de tong van de peper en het heerlijke aroma van de vlierbloesem. De wijn bleef hiernaast keurig overeind. (9,25) We sloten af met een krachtige espresso met drie heerlijke friandises en een keuze van de pralinekist. De madeleine was top uitgevoerd met heerlijk frisse dip van oosters gekruide lemon curd. Bediening was uitstekend verzorgd op hele gezellige wijze. De chefs presenteerde gedetailleerd de gerechten en kundige uitleg bij de wijnen met complimenten voor de keuzes. We voelden ons weer helemaal in de watten gelegd. Samengevat kunnen we stellen dat het niveau is doorgegroeid naar het absolute top niveau. Strakke presentaties van originele gerechten opgebouwd met luxe ingrediënten, en veel smaakbeleving, ernaast een uitgelezen wijnselectie. Dit in een hippe informele sfeer. Een memorabele beleving, Top!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    5 augustus 2020
  • 8.5

    Jacqueline van Egmond

    Verfijnd eten; heerlijke smaken. Bediening, gastvrijheid én deskundigheid van hoog niveau. Qua sfeer duidelijk de invloed van vroege tijdstip (13:00 uur) en Corona waarneembaar. Amuses waren zeer geslaagd en gelaafd. Gerecht met snoek verbazingwekkend. Heerlijk gegeten en een prima middag gehad. Oh ja, de keuken aan het werk zien is altijd een extra dimensie. Zo ook in 212.
    9
    Eten
    9
    Service
    7
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    28 juli 2020
  • 10

    Etienne Van Gulck

    Topsfeer en bediening en top keuken !
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    23 juli 2020
  • 8

    -

    Wijnen (veel) te duur.
    9
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    7
    Gastvrijheid
    Beoordeling via Primera
    18 juli 2020
  • 9

    Migrant

    Ongeevenaarde kwaliteit en ambiance. Gerechten en opmaak zeer creatief. Goede ontspannen sfeer tussen de teamleden. Prachtige locatie (Jammer van de gordijnen). Ik was zo gelukkig, in een aantal toprestaurants wereldwijd te mogen dineren. 212 past naadloos in dit rijtje waarbij de gastvrijheid van een opmerkelijk, en prettig ontspannen karakter is. Nu 1 ster; zeker op weg naar meer!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    18 juli 2020
  • 9.5

    Debadarshi

    Excellent seating concept to watch all the preparation live, food was amazing, service and hospitality was top-notch. Highly recommended.
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    27 februari 2020
  • 8

    R.R

    .
    8
    Eten
    8
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    20 februari 2020