Le Petit Marin Boutique Hotel

Genieten met sushi

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Le Petit Marin Boutique Hotel
Graaf Florisstraat 70
3021 CJ Rotterdam
nederland

Le Marin Hotels opent de deuren van een gloednieuw stadshotel! Klaar om je te verwonderen in en over Rotterdam? Le Marin Hotels maakt het je gemakkelijk als warme, sfeervolle thuisbasis in een stad waar het avontuur op je wacht. Het historische Henegouwerplein in Rotterdam-West is het decor van een nieuw, design stadshotel. In Le Petit Marin Boutique Hotel vind je een sfeervol restaurant met koffiebar waar je terecht kunt voor een heerlijk ontbijt met luxe broodjes, verse koffie en fris fruit.

Het hotel is ideaal voor de zorgeloze, zelfstandige reiziger. Hier vind je een handige 24-uurs self check-in, bestel je van tevoren een ontbijtje to go voor in de ochtend en vind je in no time je eigen weg naar de hotspots van de stad. Kom na een drukke dag in de mooie stad helemaal tot rust in één van de luxe kamers van het hotel! 

 

Reviews
"Le Petit Marin Boutique Hotel" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Graaf Florisstraat 70, Rotterdam
4.15 out of 5 stars - 3 votes Zeer goed
8.3
Eten
8.3
Service
8.3
Sfeer
8.3
Gastvrijheid
 • 7

  Jnialli

  Hogere prijs dan werd opgegeven, veel verborgen kosten en 100 euro borg te betalen
  7
  Eten
  6
  Service
  8
  Sfeer
  7
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  29 mei 2021
 • 8.5

  Kitty(kat)

  Eten was een sushi box op de kamer. Sushi was goed en divers. Weinig ruimte om de kamer om te eten > op bed dus. Helaas geen bordjes, dus zo uit de doos. Had iets van kamperen in een kamer.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  18 mei 2021
 • 9.5

  Monique

  Nieuw hotel met parkeermogelijkheid en stijlvolle styling. Hele vriendelijke medewerkers. Comfort kamer is wel wat klein en donker maar daarentegen is de badkamer mooi en ruim en zijn de bedden heerlijk. Prima sushi en top verzorgd ontbijt. Centrum wandelend te bereiken. Wij raden Le petite Marin absoluut aan.
  9
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  9 mei 2021