The Slaak Rotterdam / Restaurant & Bar Didot34

Magnifiek genieten in hartje Rotterdam

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
The Slaak Rotterdam / Restaurant & Bar Didot34
Slaak 34
3061 CS Rotterdam
nederland

The Slaak is de ideale uitvalsbasis voor een minivakantie naar het prachtige Rotterdam. Het hotel is centraal gelegen en bevindt zich naast meerdere bezienswaardigheden onder andere de Markthal. The Slaak combineert een modern design met een gevoel van thuiskomen om de verwachtingen van gasten te boven te gaan.

Bij het elegante hotel krijg je de kans om te overnachten in een comfortabele kamer compleet met luxe matrassen, gratis WiFi en een flatscreen TV! Daarnaast beschikt het hotel over een diervriendelijk beleid en nog vele andere faciliteiten. 

Kom tot rust in je luxueuze hotel kamer voorzien van alle faciliteiten om je verblijf te veraangenamen. Na een HEERLIJK diner en nacht geniet je ook nog is van een super ontbijt. 

Reviews
"The Slaak Rotterdam / Restaurant & Bar Didot34" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Slaak 34, Rotterdam
4.05 out of 5 stars - 2 votes Zeer goed
8
Eten
8.5
Service
8
Sfeer
8
Gastvrijheid
 • 8.25

  Glenda v V

  Heerlijk weer uit eten te kunnen op deze manier met een overnachting. Wij hebben genoten, goede service en vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar.
  8
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  1 juni 2021
 • 8

  Sjoerd Rog

  Top gegeten , leuk enthousiast personeel, Punctueel wbt etenstijd. Kamer mooi alles schoon van alle gemakken voorzien. Wel erg rumoerig en slecht geluiddicht, ik kon letterlijk de buren verstaan.
  8
  Eten
  8
  Service
  8
  Sfeer
  8
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  18 april 2021