Room Mate Bruno X Rolph's Deli

Genieten met een HEERLIJK ontbijt

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Room Mate Bruno X Rolph's Deli
Wilhelminakade 52
3072AR Rotterdam
nederland

Wil je op een van de meest iconische plekken in Rotterdam verblijven? Room Mate Bruno is een luxehotel in Pakhuismeesteren, een voormalig theepakhuis van de Nederlandse Oost-Indische Compagnie. Het is een fantastische plek om te verblijven of om er allerlei evenementen te organiseren.

Het hotel ligt in het hart van Rotterdam, in de wijk Centrum-Zuid, aan de oever van de Maas. De hotelketen is internationaal bekend met vestigingen in o.a. Madrid, Parijs, Miami, Rome en dus ook in het prachtige authentieke Rotterdam! Het gebied is omgetoverd tot een architecturale hotspot, waar je tussen de gebouwen kunt lopen, ontworpen door de meest befaamde architecten ter wereld. Dit indrukwekkende boetiekhotel werd ontworpen door Teresa Sapey Studio en is een combinatie van traditionele en innoverende elementen. De mix van zeevaart- en astronomische elementen neemt je mee op een reis naar unieke en ongelooflijke plaatsen.

Wordt na een goede nachtrust heerlijk wakker met een ontbijt van Rolph's Deli. Rolph's Deli is onderdeel van restautant HMB. Rolph en Chantal raakten geïnspireerd door steden als London & New York en ontwikkelden een geheel nieuw concept. Een hippe plek om te socializen, af te spreken met vrienden, tijd maken voor elkaar en met elkaar te ontbijten of lunchen en bij te kletsen.

Reviews
"Room Mate Bruno X Rolph's Deli" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Wilhelminakade 52, Rotterdam
4.75 out of 5 stars - 1 votes Uitmuntend
8
Eten
10
Service
10
Sfeer
10
Gastvrijheid
 • 9.5

  Amber van Gils

  Prachtig hotel dat Rotterdam echt weergeeft. Mooie ruime hotelkamer en schoon/net hotel. Onwijs gaaf interieur.
  8
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  7 juni 2021