Hotel De Hallen & Remise47

Ontspannen in de hoofdstad

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Hotel De Hallen & Remise47
Bellamyplein 47
1053 AT Amsterdam
nederland

In Amsterdam-West vind je het viersterren boutique hotel De Hallen. Het monumentale pand, wat vroeger diende als tramremise, is inmiddels omgebouwd tot een prachtig hotel. Toe aan een mini vakantie in eigen land? Op ontdekkingsreis in Amsterdam? Hotel de Hallen, onderdeel van Vondel Hotels biedt de perfecte uitvalsbasis middenin het bruisende centrum Amsterdam-west. 

Het design en interieur van De Hallen kun je omschrijven als urban-vintage waar meerdere creatieve kunstwerken te bewonderen zijn. Bij binnenkomst voel je je gelijk thuis door de gastvrijheid van het personeel en de stijlvolle lounges in de lobby. Tijdens dit arrangement verblijf je in één van de 57 comfortabele kamers. Geniet van een inloop regendouche of bad, het zachtste COCO-MAT bed en alle andere voorzieningen die de kamer te beiden heeft.

In restaurant Remise47 geniet je van een HEERLIJK menu bereid door de chef. De Frans/internationaal keuken serveert gerechten met een moderne twist. Geniet daarnaast van een lekkere cocktail of een goed glas wijn!

Na een ontspannen nachtrust staat er tenslotte nog een HEERLIJK ontbijt voor twee personen klaar. Op deze manier kan je fris en fruitig Amsterdam en al haar schoonheden ontdekken!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.