Hotel Monastère & Café Louis

HEERLIJK genieten in Maastricht

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Hotel Monastère & Café Louis
Boschstraat 69
6211 AV Maastricht
nederland

In het centrum van Maastricht van je Hotel Monastère, onderdeel van Vondel Hotels. HEt viersterren boutique hotel is gevestigd is een voormalig klooster gedateerd uit de 14e eeuw. Tegenwoordig combineert het trendy hotel het beste van twee werelden. De originele details van het klooster zijn bewaard gebleven terwijl het interieur hedendaags bestaat uit moderne kunst en design meubels! De authentieke details bestaan uit marmeren schouwen, plafonds met ornamenten en glas-in-lood ramen.

Geniet van een unieke overnachting in één van de 52 stijlvolle kamers. Vintage geïnspireerd meubilair en hedendaagse kunst zijn typerend voor de kamer. Geniet van een heerlijk bed, regendouche en vele andere voorzieningen die zich in de kamer bevinden.

Bij Café Louis vind je seizoensgebonden gerechten. Ambachtelijke gerechten met verse lokale ingrediënten uit Maastricht en omstreken. Geniet hier van een culinair 3-gangenmenu bereid door de chef en zijn keukenbrigade.

Na een hoogstaand diner en rustgevende overnachting staat er voor jullie nog een uitgebreide ontbijttas klaar. Zo kun je fris en fruitig Maastricht en al haar schoonheden ontdekken. Nabij het hotel zijn er verschillende parkeermogelijkheden. Bij Q-park Bassin en Q-park Frontenpark geldt een speciaal kortingstarief voor onze hotelgasten al op 3 minuten lopen van het hotel, je dient wel te reserveren via de website.

 

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.