Stadsvilla Mozaic

Oh, zo HEERLIJKe hofstad

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Stadsvilla Mozaic
Laan Copes van Cattenburch 38
2585 GB Den Haag
nederland

Stadsvilla Hotel Mozaic Den Haag ligt in de mooie Archipel-buurt in het centrum van Den Haag. Het Vredespaleis en het strand van Scheveningen zijn binnen handbereik, evenals het Centraal Station. Het hotel  biedt onder meer ruimte aan luxe kamers en een sfeervolle lounge.

De in totaal 25 luxe kamers zijn voorzien van onder meer een grote flatscreentelevisie, comfortabele boxspring bedden en een föhn. Alle kamers beschikken tevens over een comfortabele badjas, badslippers, een kledingkast, een kluisje, dvd-speler, een ruim bureau en strijkfaciliteiten. Wilt u een kamer met bad en/of airconditioning, dan kunt u hiervoor direct contact opnemen met het hotel om dit bij uw boeking aan te geven.

Den Haag is een mooie stad met veel bezienswaardigheden. Wat dacht u van een dagje uitwaaien in Scheveningen, een bezoek aan het indrukwekkende Panorama Mesdag of het Mauritshuis met zijn wereldberoemde schilderijen van Hollandse meesters? Niet ver van Stadsvilla Hotel Mozaic bevindt zich ook de Denneweg met zijn indrukwekkende gevels. In deze drukbezochte winkelstraat vindt u een keur aan kwaliteitswinkels en restaurantjes.

Het ontbijt wordt doordeweeks geserveerd van 07:30 tot 10:00 uur en op zaterdag tot 11:00 uur. Op zondag kunnen gasten gebruik maken van het Lazy Sunday ontbijt tot 11:30 uur. Gasten kunnen in de gezellige lounge terecht voor een HEERLIJK verfrissend drankje!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.