Casa Julia

HEERLIJKe veelzijdigheid in historische stad

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Casa Julia
Maerten Trompstraat 33
2628 RC Delft
nederland

Casa Julia is een klein boetiekhotel, net iets buiten het centrum van Delft en dichtbij de Technische Universiteit. Het hotel biedt diverse type kamers aan, variërend van een kleine tweepersoonskamer tot een ruime suite. In het moderne hotel hangt een gezellige sfeer. In de tuin is het heerlijk om na een dag shoppen en sightseeing bij te komen met een drankje. Met de fietsen die bij het hotel te huur zijn, is het centrum van Delft in 5 minuten gemakkelijk te bereiken. Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid voor de deur en op een paar minuten loopafstand is er een bushalte. Het hotel is zowel met de auto, als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

De stad Delft staat bekend om het Delfts Blauwe Keramiek, de schilder Johannes Vermeer en de band die de stad heeft met de Koninklijke familie. Tevens is de stad ook bekend vanwege de technische innovaties die worden ontwikkeld bij de TU van Delft. Deze universiteit ligt op loopafstand van het hotel. Een onderdeel van de TU is de prachtige Botanische tuin waar diverse wandelroutes gevolgd kunnen worden. In het centrum bevinden zich vele bezienswaardigheden zoals de Nieuwe kerk en het stadhuis. Daarnaast zijn er talloze leuke winkels, restaurants en cafés in de stad te vinden.

Voor een goede start van de dag staat er op doordeweekse dagen een heerlijk ontbijtbuffet tussen 07:00 en 10:00 uur voor de hotelgasten klaar. Op zaterdag kunnen de hotelgasten ontbijten tussen 07:00 en 10:30 uur en op zondag zelfs tussen 07:00 en 11:30 uur. Het hotel beschikt niet over een restaurant, maar wel over een keuken waar een aantal eenvoudige gerechten zoals een HEERLIJKe salade, een sandwich of een pizza kunnen worden klaargemaakt voor de gasten.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.