The James

Renew, recover en refresh in hartje Rotterdam

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
The James
Aert van Nesstraat 25
3012 CA Rotterdam
nederland

Op zoek naar een design hotel in het stadscentrum van Rotterdam? Vlakbij het Centraal Station en midden in bruisende straten zoals de Coolsingel, de Meent en de Lijnbaan vind je The James, de nieuwste hotspot in het hart van de stad. Ideaal voor iedereen die de stad wil verkennen. 

Het hotel combineert de een stijlvolle inrichting met het hoogste level van gastvrijheid. Kwaliteit, een luxueus gevoel en de beste suggesties om het meeste uit je bezoek aan Rotterdam te halen zijn bij hen altijd inbegrepen. Het team staat klaar om je in de watten te leggen; Renew, recover en refresh! The James Hotel beschikt niet over geen bar of restaurant maar heeft een 24/7 Food Market en is bovendien zo centraal gelegen midden in het bruisende centrum. Daarom heeft het hotel zijn favoriete hotspots samengesteld in hun eigen city map. Deze plattegrond is kosteloos verkrijgbaar bij de receptie.

The James heeft alles wat je nodig hebt om te ontspannen. De kamers zijn warm ingericht en zorgen voor een rijk en luxueus gevoel. Kom binnen en laat de drukke dag achter je – de avond is van jou. Je verblijft in een in een standard room, compact en slim ingericht. De Standard kamers zijn minimaal 15m2 en hebben een kingsize bed of twin-bedden, een bureau, air-conditioning, volledig uitgeruste privé badkamer met inloop regendouche, flatscreen-tv, lege minibar (items beschikbaar in Food Market), kluis, thee faciliteiten en een Lavazza koffiemachine.

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.