Amsterdam Forest Hotel

Even helemaal tot rust komen

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Amsterdam Forest Hotel
Amsterdamseweg 465 a
1181 BR Amstelveen
nederland

Prachtig gelegen aan de rand van Amsterdam, ligt een prachtig bosrijk gebied, genaamd Het Amsterdamse Bos. Dit omvangrijke prachtige bosgebied grenst tussen Amsterdam en Amstelveen. Aan de rand van het bosgebied bevindt zich het Amsterdam Forest Hotel. Een subliem hotel dat op slechts 15 minuten rijden van de luchthaven Schiphol en op 5 minuten rijden van het centrum van Amsterdam, het World Trade Centre in Amsterdam-Zuid en het congrescentrum RAI ligt. Dit verfijnde kleine hotel verhuurt fietsen om op HEERLIJKe wijze van A naar B te komen. 

De kamers zijn allemaal volledig geluiddicht en voorzien van airconditioning, een flatscreen-Smart-tv en een Nespresso-apparaat met theefaciliteiten. De kamers hebben een privébadkamer met inloopregendouche. Je vindt er tevens gratis toiletartikelen en een haardroger.

In de ochtend kun je genieten van een uitgebreid biologisch ontbijtbuffet met verse Fairtrade-producten. In de lobby, die dagelijks is geopend, kun je comfortabel ontspannen met een drankje bij de open haard. Daarnaast is de receptie 24 uur per dag geopend.

Verplaats je moeiteloos naar de roaring van de stad, maar geniet ondertussen van de comfortabele rust aan de bosrand bij dit unieke moderne hotel! Met een mooie omgeving om van te genieten, waar je je helemaal thuisvoelt!

Reviews
    Er zijn nog geen reviews geplaatst.