Geronimo

HEERLIJK genieten bij Geronimo

Reserveer nu

Helaas zijn er voor de door jou gekozen dag geen tijden meer beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere dag te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd geen couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een andere tijd te kiezen.
Helaas zijn er voor de door jou gekozen tijd niet meer zoveel couverts beschikbaar. Klik hier om terug te gaan en een ander aantal personen te kiezen.
AANTAL PERSONEN

Reservering geslaagd!

Gegevens reservering:
Datum:
Tijd:
Personen:
Mijn gegevens:
Naam:
Email:
Telefoon:
Restaurant info
Geronimo
Dommelstraat 22
5611CL Eindhoven
nederland

Geronimo is de naam van een beroemd Indiaans opperhoofd, die vocht voor zijn volk. Namens zijn volk, de Apachen, verzette hij zich in de negentiende eeuw tegen de landroof door blanke kolonisten. Geronimo was niet alleen een gevreesd krijger, hij was tevens filosoof. Zijn lijfspreuk luidde als volgt: ‘While living, I want to live well’. Het restaurant is geïnspireerd door deze uitspraak. Het voelt voor hen aan als hun persoonlijke lijfspreuk. In de ogen van het restaurant is dit een allesomvattende uitspraak die de sfeer van het restaurant perfect omschrijft.

Ze moedigen de gasten aan om ieder moment van de dag te genieten van het leven en daarnaast ultiem te genieten van het eten en drinken bij Restaurant Geronimo. Dit alles onder het motto; ‘Eat well. Sinn a little’. Oftewel, zondig af en toe een beetje en gun jezelf dat heerlijke glas wijn! Laat je verrassen, verwennen en neem de tijd om te zondigen bij Restaurant Geronimo!

Reviews
"Geronimo" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Dommelstraat 22, Eindhoven
4.65 out of 5 stars - 4 votes Uitmuntend
8.8
Eten
9.8
Service
8.8
Sfeer
9.8
Gastvrijheid
 • 9

  Luci

  Buiten gegeten, heerlijke oosterse vissalade met verse tonijn, daarna goed bereide vis of curry. Locatie vlak bij station.
  9
  Eten
  9
  Service
  8
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  26 juli 2021
 • 9.5

  Roland

  Heerlijk gegeten en gedronken. Het eten was vrij klassiek maar van goede kwaliteit en lekker klaar gemaakt. We hadden ook een wijn arrangement en die keuze was superrrr. Ze waren net twee weken open in Eindhoven...... Welkom en tot ziens.
  9
  Eten
  10
  Service
  9
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  5 oktober 2020
 • 8.5

  Mark

  Heel gastvrij en men doet zijn uiterste best om er een gezellige avond van te maken. Het eten was goed, netjes bereid en smaakvol. Prijs in verhouding tot selectie en presentatie is een beetje zoek. Wij hebben via heerlijk.nl lekkerder gegeten voor minder.
  7
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  30 september 2020
 • 10

  Manon

  Erg genoten in dit nieuwe restaurant in Eindhoven. Na een warm onthaal, zijn we echt verwend met heerlijk eten en persoonlijke aandacht. Pure, smaakvolle gerechten in royale porties, verzorgd door mensen die passie hebben voor het vak. Wij voelden ons echt gewaardeerd als gast en hebben een hele fijne avond gehad. Een aanrader, deze nieuwe aanwinst in de Dommelstraat. Wij komen vaker!
  10
  Eten
  10
  Service
  10
  Sfeer
  10
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  27 september 2020